MindenegybenBlog

Na erre senki nem számított! Olyan hír jött Karsai Dánielről, amiről eddig senki nem tudott! Ami kiderült egy fél országot taglózott le és lepett meg

Megrendítő lépcsőfok Karsai Dániel életében

Karsai Dániel számára komoly mérföldkő, hogy elkészült színházi darabja, az "Egy tökéletes nap" címmel. A premier bemutatóját személyesen élte meg, amit korábban még remélni sem mert.

„Elfogadom, ha esetleg én már nem látom az előadást.” – mondta korábban.

A színház Facebook-oldalán közzétett képekkel és szavakkal méltatta a bemutatót, amely „kivételes, megrendítő és felemelő volt”.

Karsai Dániel elmondta, hogy „színdarabot csinálni régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog, de eddig hiányzott a drámám hozzá”, hozzátéve, hogy „most megvan”.

Még tavaly augusztusban keresett meg Szenteczki Zita rendezőt azzal az ötlettel, hogy részben saját helyzetét, részben az elmúlást és a halállal való szembesülést színpadra vinné. Bíró Bencével együtt hárman kezdtek el dolgozni a darabon, amelyben hat színész játszik. Május közepén a darab rendezője, Szenteczki Zita és Dániel testvére, Karsai Péter beszéltek a Reggeliben a készülő műről.

2024-06-17 15:34:47 - Mindenegyben Blog