MindenegybenBlog

Most tették közzé : ÚJABB MEGRÁZÓ fejlemény derült ki MA LL.Junior kisfiának tragédiájáról….

Megrendítette az országot a tragikus esemény L.L Juniorék családjábanAz énekes egy hete veszítette el kisfiát egy balesetben. Az eseményt mindenkit megrázott, azonban a tragikus baleset körülményeiről sok minden még nem derült ki sajnos.

A legutóbbi fejlemény, amit tudni lehet: L.L Junior kisfiának halálát okozó sofőr a tragédia hatására összeomlott, megrendült állapotában pedig egy részvétnyilványító level megírásában keresett enyhülést. A 76 éves sofőr ügyvédje, Janklovics Ádám a Mokka műsorvezetőinek mesélte el az ügy részleteit. írja a https://tv2.hu/

A rapper kisfiát szombat délután gázolta halálra egy autó Zuglóban. A tragikus történtekről azóta számos teória napvilágot látott…..

A kommentelők békét javasolnak

A történtek megosztották az internet népét, a legtöbben azt kérik a szülőktől: hagyják abba a sárdobálást. Szerintük jobb lenne, ha mindketten csendben gyászolnák a gyereküket. A kommentelők szerint csak úgy élhetik túl kisfiúk elvesztését, ha a nagyobbik gyerekük, Lacika érdekében békét kötnek egymással.-írta a ripost.

2019-09-08 13:11:02 - Mindenegyben Blog