MindenegybenBlog

Most lett elegünk: Korda György és Balázs Klári is a reptéren ragadt, törölték a járatukat.

Korda György és Balázs Klári: Marosvásárhelyi Koncert Kalandos Úton

1. A Repülőjárat Törlése

Korda György és Balázs Klári Marosvásárhelyre készültek egy pénteki koncertre, azonban a csütörtöki repülőjáratukat törölték. A várakozás során számos szelfit készítettek az ikonikus helyszínen, de végül közölték velük, hogy a gép indulását nemcsak elhalasztják, hanem teljesen törlik is. Az új időpontot péntek reggelre ígérték, de az ösztöneik azt súgták, hogy ez is bizonytalan lesz.

2. Alternatív Utazási Terv

Miután az új járatot is késleltették, a pár úgy döntött, hogy nem kockáztatják a fellépés elmaradását. Éjjel 2-kor hazamentek, majd reggel 8 órakor beültek a kisbuszukba, és elindultak az útra. Ez a döntés végül helyesnek bizonyult, mivel útközben kiderült, hogy a második járatot is törölték volna.

3. A Koncert és Az Út Kihívásai

A nyolcórás buszút ellenére Korda György és Balázs Klári sikeresen megérkeztek a marosvásárhelyi koncert helyszínére. A fellépést nem mondták le, és a közönség nagy örömmel fogadta őket. Korda György elmondta, hogy a közönség szeretete és a fellépések iránti elkötelezettségük motiválta őket arra, hogy bármilyen nehézséggel is szembe nézzenek.

Konklúzió

A Korda házaspár elkötelezettsége és rugalmassága példaértékű. Annak ellenére, hogy a repülőjáratuk törlése veszélyeztette a fellépésüket, nem adták fel, és sikeresen eljutottak Marosvásárhelyre. A közönség támogatása és a zene iránti szenvedélyük segítette őket abban, hogy legyőzzék az akadályokat és megajándékozzák a rajongókat egy felejthetetlen koncerttel.

2024-07-07 16:35:31 - Mindenegyben Blog