MindenegybenBlog

Most kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik....

Most  kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik....

Kulcsár Edina egy szomorú hírrel kezdte a valóságshow-jukat. Bejelentette, hogy G.w.M kórházba került, a rapper annyira depressziós, hogy alig tudott felkelni az ágyból. Ráadásul történt vele egy ijesztő esemény is, ami miatt azonnal orvoshoz kellett mennie. Kulcsár Edina az autójából közölte a szomorú hírt.

"Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden. Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt.  – kezdte Kulcsár Edina a videójában, amiről a Blikk számolt be.

"Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt" – tette hozzá az egykori szépségkirálynő, aki arról is beszélt, hogy volt amikor könnyek között könyörgött férjének, hogy gyűjtse össze minden erejét és keljen fel.

Kulcsár Edina a felvétel második felében meglátogatta férjét a kórházban, aki elmondta, hogy hirtelen rosszul lett egyik este, a bal fülével volt problémája, ami miatt nagyon erősen szédült, egyszer el is esett, utána már nem mert felkelni.

A koncertezés is veszélybe kerülhet, most 50-50% a karrierem

2023-11-12 17:20:23 - Mindenegyben Blog