Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött az OPERATÍV TÖRZS BEJELENTÉSE! Egész napos KIJÁRÁSI TILALOM!!!!
Mindenegyben Blog - 2020. december 17. (csütörtök), 11:10

Most jött az OPERATÍV TÖRZS BEJELENTÉSE! Egész napos KIJÁRÁSI TILALOM!!!! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 17

Galgóczi Ágnes kitért arra is, hogy az Európai Gyógyszerügynökség bejelentette: december 21-én dönthet a Pfizer által fejlesztett vakcina engedélyéről. Hozzátette: ha az oltóanyag megkapja az engedélyt, akkor már december végén érkezhet Magyarországra egy kisebb mennyiség, amelyből a védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozók védőoltását el lehet kezdeni.

Hirdetés
[ ]

Az operatív törzshöz érkezett kérdés, hogy azoknak is szükséges-e a koronavírus elleni oltás, akik már az első hullámban, vagy néhány hónapja átestek a betegségen. Az NNK osztályvezetője azt mondta: jelenlegi tudásuk szerint a fertőzés átvészelése körülbelül 6 hónapos védettséget biztosít. Így azoknak, akik a tavaszi hullámban betegedtek meg, azoknak ajánlott lesz a védőoltás beadatása. Azok számára, akik az őszi járványhullám idején estek át a fertőzésen, a védőoltás egyelőre nem szükséges.Kitért arra is, hogy különféle vakcinák lesznek majd elérhetők, és mindegyik vakcina engedélyében, alkalmazási iratában lesz információ arról, hogy kiknek, milyen indikációban lehet majd az oltóanyagot felhasználni.Másik kérdésre válaszolva Galgóczi Ágnes azt is elmondta: az egészségügyi dolgozók a fertőzésnek leginkább kitettek.Jelenleg az összes igazolt koronavírus-fertőzött 2 százaléka egészségügyi dolgozó – közölte Galgóczi Ágnes, aki egyúttal megköszönte áldozatos munkájukat, és azt kérte, vigyázzanak magukra.

MTI 2020. december 16.

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Szomorú veszteség érte a magyar kosárlabdázás világát: életének 56. évében elhunyt Králik Judit, a DVTK egykori...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés