MindenegybenBlog

Most jött a hír Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Krausz Gábor és Mikes Anna iránti érdeklődés óriási, sokan szurkolnak nekik, hogy a táncparketten kialakult kapcsolatuk a valóságban is párkapcsolattá erősödjön. Eddig ők sem igazolták, sem cáfolták ezt, csak titokzatos mosolyokkal és sejtető szavakkal utaltak rá.

[LAPOZAS]

Úgy tűnik, Mikes Anna talán egy lépést tett előre: Ausztriában, egy romantikus hangulatú hotel bárjából jelentkezett be Instagramon. Ez nem tűnik véletlennek!

Az Instagramon 24 órán át elérhető történetében először egy autópálya, majd a bécsi Intercontinental hotel ismert bárjáról, az Intermezzóból küldött videót. Vajon véletlen lenne, hogy Krausz Gábor új munkája pont egy ausztriai szállodalánccal kapcsolódik össze?

A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz

– mondta a lapnak Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint megnehezíti Gábor és Anna dolgát az ,hogy mindenki arra vár, hogy végre nyilvánosan is vállalják az érzelmeiket.

 - írja a Blikk.

Korábbi kudarcaik miatt óvatosak, jelenleg az a céljuk, hogy a show után a hétköznapi életbe visszatérve megállapítsák, működik-e kapcsolatuk.

Mindketten érzelmileg sérülten kezdték a táncversenyt, Gábor egy mélyponton volt, amikor elkezdtek együtt dolgozni, Anna pedig éppen egy nehéz szakításon esett át. A közös munka és a gyorsan kialakult barátság segítette mindkettejüket, és ahogy múltak a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz - mesélte Krausz Gábor egyik közeli ismerőse a Blikknek, hozzátéve, hogy nehézséget okoz számukra a nyilvánosság elvárása, hogy nyíltan vállalják az érzelmeiket.

2023-12-20 08:38:01 - Mindenegyben Blog