MindenegybenBlog

Most jött a felfoghattalan hír Zalatnay Saroltáról

Zalatnay Sarolta kénytelen volt elhagyni otthonát a bedőlt devizahitel miatt, ami miatt a bank elvitte a házát. Jelenleg ideiglenesen egy barátjánál él. Az énekesnő 2006-ban, szabadulása után költözött tárnoki házába, de a devizahitelből származó, folyamatosan növekvő törlesztőrészletek végül meghaladták anyagi lehetőségeit, és nem tudta tovább fizetni azokat. A 16 évig otthonául szolgáló házat így elvesztette, most lánya társaságában egy barátja szívességéből lakik.

– magyarázta. A hitelmoratórium miatt a kölcsön bedőlése után is maradhatott otthonában, csak idén húsvétkor kellett kiköltözni.

Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta

– mondta az énekesnő, aki azon gondolkodik, hogy mihez kezd majd, ha a ház tulajdonosa hazatér.

Ő Zalatnay Sarolta ritkán látott lánya - A 30 éves Nikivel együtt szerepeltek

Zalatnay Sarolta lánya, Niki, akit ritkán láthatunk a nyilvánosság előtt, most édesanyjával együtt szerepelt a TV2 Mokka című műsorában. A 30 éves Niki három évet töltött Angliában, ahol egy étterem menedzsereként dolgozott és nagyon szerette az ottani életet. Most azonban úgy döntött, hogy hazaköltözik, hogy rendezni tudják a korábbi nézeteltéréseiket, és új életet kezdjenek együtt édesanyjával. Az anya-lánya kapcsolatukról, valamint a közös terveikről meséltek a műsorban.

- Az alapellentétünk az volt, hogy mennek az évek. Mindig azt mondtam, hogy "Niki, több mint húsz évig én voltam felelős érted, most jó lenne, ha fordulna a kocka". Most nagyon boldog vagyok, hogy itt van, hogy nem egyedül vagyok éjszakánként - vallotta be a 71 éves énekesnő.

Képes összeállításunkban megnézheted Zalatnay Sarolta és ritkán látott lánya, a 30 éves Niki fotóit.

 

 

2024-08-11 07:34:20 - Mindenegyben Blog