MindenegybenBlog

MOST jött a DRÁMAI HÍR! Koronavírussal kórházba KERÜLT és az intenzíven fekszik ! Lélegeztetőgépre került a HÍRES magyar politikus! IGEN, Ő, akire Ön is gondol.. Szomorú, de így van most:

Néhány nappal ezelőtt kórházba került a koronavírus miatt az országgyűlési képviselő, Bányai Gábor, most azonban tovább romlott az állapota és lélegeztetőgépre helyezték őt.

 megdöbbentő hírt családja közölte saját Facebook-oldalán: ,,Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is. Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztető gépre helyezték, altatásban tartják" - írták.

A Bányai Család Közleménye:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de...

Közzétette: –

Bejegyzésükben megemlítették azt is, hogy a politikus eredményei javulni kezdtek, de még hosszú út áll előtte a gyógyulásig.

,,Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk" - olvasható a posztban. Továbbá a család arra kér mindenkit, hogy az üzenetek és a telefonhívások helyett inkább gondoljanak rá és küldjenek neki erőt, de legfőképpen imádkozzanak érte.

Korábban egyébként Bányai Gábor azt írta közösségi oldalán, hogy még soha nem volt ennyire beteg, de fel fog épülni.

Kedves Barátaim!

Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a...

Közzétette: –

CÍMLAPKÉP.ILLUSZTRÁCIÓ!

2021-02-27 12:12:04 - Mindenegyben Blog