MindenegybenBlog

MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 28. 09:28

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M0-s autóúton, a déli szektorban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az 5-ös főúti csomópont térségében, egy kamion és egy kistehergépjármű összeütközött. A 29-es km-nél, a belső sávon halad a forgalom. A torlódás 3-4 km.

Az M0-s autóúton, a keleti szektorban, Vecsés térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 40-es és a 38-as km között sövényvágást végeznek. Mozgó terelésben a belső sávot lezárták. A torlódás 4-5 km.Az M1-es autópályán, Ács térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 92-es és a 93-as km között szalagkorlátot javítanak. A belső sávot lezárták. A torlódás 3-4 km.Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Gödöllő térségében, a 32-es és a 33-as km között szalagkorlátot javítanak. A külső sávot lezárták. A torlódás 3-4 km.Az M43-as autópályán a Csanádpalota határ felé vezető oldalon az 54-es km-nél baleset történt. A külső és a leálló sávot zárták le.A 32-es főúton, Szolnok térségében, egy személygépjármű és egy kamion összeütközött. A 79-es km-nél, a forgalom félpályán halad.Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé a Kerekharaszt/Hatvannál levő forgalomterelésnél, aki Hatvanba szeretne lehajtani, annak mindenféleképpen a menetirány szerinti jobb, azaz a külső sávban kell maradnia.A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:https://www.police.hu

#Baleset

2024-08-28 07:32:28 - Mindenegyben Blog