MindenegybenBlog

MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

 

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M0-s autóút- keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, Kistarcsa térségében egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. Az 58-as km-nél a belső sávot lezárták.

 

- északi szektorán, a Megyeri híd felé vezető oldalon, az M2-es autóút csomópontjánál új terelést építettek ki. A 71-es és a 72-es km között a külső sávot elkerítették a forgalom elől. A torlódás már itt is valósággá vált, mert nagyon sokan haladnak a budai oldal felé. Több, mint 3 km hosszan araszol a kocsisor. Ma várhatóan a gyűjtő-elosztó sávon is burkolatjavítás miatt lesz sávlezárás.Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében egy személyautó szalagkorlátnak hajtott. A 20-as km-nél a belső sávot lezárták. A torlódás meghaladta az 5 km-t, amely már az M0-s autóútra is visszanyúlik.

Burkolat felújítás miatt csak a belső sáv járható az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Ócsa térségében, a 31-es km közelében. A torlódás meghaladta a 3 km-t.A 31-es főúton, Maglód belterületen két személyautó karambolozott. A 27-es km-nél félpályán, irányonként váltakozva halad a forgalom.Két személyautó ütközött össze a 47-es főúton, Mezőberény belterületén. A 107-es km-nél a fél útpályát lezárták. Munkavégzés zajlik az M0-s autóút keleti szektorában is, Vecsés és Gyál között. A 42-es és a 36-os km között az M5-ös autópálya felé vezető oldalon lezárták a külső- és a leállósávot, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső- és a leállósáv használható várhatóan október végéig.További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Autópálya

#Baleset fotók illusztáció

2024-10-14 08:34:32 - Mindenegyben Blog