Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MOST ÉRKEZETT!!! Visszatért Müller Cecília, elrendelte a harmadfokú riadót
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 13:21

MOST ÉRKEZETT!!! Visszatért Müller Cecília, elrendelte a harmadfokú riadót (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

A tüzek megelőzése érdekében a dohányzó autósok ne dobják ki az égő cigarettacsikket az autóból, mert az út menti száraz növényzet nagyon könnyen meggyulladhat. A kirándulók ne szemeteljenek, mert az üveg- és fémhulladék amellett, hogy szennyezi a környezetet, a nap sugarait összegyűjtve tüzet is okozhat.

A hőségre való tekintettel és a WHO ajánlásait követve a tisztifőorvos javasolja az áram- és vízellátás zavartalan fenntartását, a programozott karbantartások elnapolását.

Hirdetés
[ ]

A tartós hőség miatt országszerte első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez kedd kora este eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: szerdán tovább erősödik a nappali felmelegedés, így a középhőmérséklet az ország nagyobb részén 25, 26 fok, a Dunántúlon és az Alföld nyugati felén több helyen 26, 27 fok felett alakul.

A hőség miatt Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna és Veszprém megyére adtak ki másodfokú figyelmeztetést. Ezeken a területeken 27 Celsius-fok feletti napi középhőmérséklet várható. Az ország többi megyéjére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt. Az előrejelzés szerint szerda hajnalban 14-21 fok várható. Délután 32-38 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy szerdán már az egész országban extrém lehet az UV-B sugárzás. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet. A meteorológiai szolgálat mindenkitől azt kéri, hogy fokozottan védekezzen a napsugárzás okozta leégés ellen, és napközben 11 és 15 óra között kerülje a napozást.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés