MindenegybenBlog

Most érkezett ! Nyugodjon békében!Álmában érte a halál a HÍRES ZENÉSZT!

Meghalt az Iron Maiden legendás énekese, Paul Di’Anno

Elhunyt Paul Di’Anno, aki 1978 és 1981 között volt az Iron Maiden brit heavy metal zenekar énekese. A 66 éves zenész az utóbbi években tolószékben ült, de még az utolsó interjújában is optimistán nyilatkozott egészségi állapotáról. Halálhírét a Conquest Music jelentette be, ami megrendítette a zenei világot.

A Paul Andrews néven született Di’Anno a Salisbury-i otthonában hunyt el. Karrierjének legnagyobb sikereit az Iron Maidennel érte el, ahol két ikonikus albumon, az Iron Maiden-en és a Killers-en hallható hangja. Miután a zenekarban Bruce Dickinson vette át a helyét, Di’Anno más formációkban, például a Battlezone és a Killers zenekarokban folytatta pályafutását, valamint számos szólóprojektet indított.

A zenész egy 2022-es interjúban visszatekintett az Iron Maidenből való távozására, és elmondta, sosem hibáztatta a zenekart döntésük miatt: „Bárcsak többet tudtam volna hozzátenni. A végén már nem voltam száz százalékos, ami nem volt fair a zenekarral, a rajongókkal és magammal szemben” – mondta.

2024-10-22 05:42:48 - Mindenegyben Blog