MindenegybenBlog

Most érkezett! Borzalmas buszbaleset történt Zalamegyében, sajnos szomorú hírt kell közölnünk.....

 

SÚLYOS BUSZBALESET ZALÁBAN - RENGETEG A SÉRÜLT (HELYSZÍNI FOTÓKKAL)

Szombat éjjel összeütközött egy autóbusz és egy személykocsi a 76-os főút 47-48-as kilométere között, Alsónemesapátinál – derült ki a Delta Hírek hivatalos Facebook-közleményéből.

A busz az árokban, az oldalára borulva állt meg. A balesetnél a zalaegerszegi és pacsai hivatásos tűzoltók a Zala vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával avatkoztak be.

A rajok áramtalanítottak, kiszabadították az autó utasait – közölte a katasztrófavédelem.

A helyszínre több mentőt is riasztottak, a hírportál úgy tudja, sokan megsebesültek.

A baleset leírása: Súlyos baleset történt a 76-os főút Alsónemesapáti közelében, ahol egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött. A baleset következtében az autóbusz az árokba csússzott és az oldalára borult, súlyos helyzetet teremtve. A helyszínen a zalaegerszegi és pacsai hivatásos tűzoltók dolgoznak a Zala vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Tűzoltók beavatkozása: A tűzoltó egységek gyorsan érkeztek a helyszínre, ahol először áramtalanították a járműveket, majd később kiszabadították a személygépkocsi utasait. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a beavatkozás komoly kihívást jelentett a mentőcsapatok számára.

Mentés és sérültek ellátása: A helyszínre több mentőautót is riasztottak, és jelenlegi információink szerint több sérült is van, akik ellátást igényelnek. A busztársaság mentesítő járatot küldött azokért az utasokért, akik folytathatták útjukat.

Az eset továbbra is vizsgálat alatt áll, amint több információ érkezik, cikkünket frissítjük. A mentőszolgálatot is megkerestük, és amint válaszolnak, a részleteket közöljük.

2024-10-13 08:26:16 - Mindenegyben Blog