MindenegybenBlog

Most érkezett a hír Somos Andrásról!

Somos András visszatér az ATV képernyőjére – Új szerepkörben láthatjuk

Somos András, aki korábban botrányos kijelentése miatt kényszerült távozni az ATV-től, hamarosan újra feltűnik a csatorna műsorán. Az újságíró egykor a Szigorlat című műsorban elhangzott megjegyzésével került a figyelem középpontjába, amely jelentős felháborodást keltett, és az ATV akkori vezetése elhatárolódott tőle.

Most azonban új fejezet kezdődik Somos András életében, hiszen visszatér az ATV képernyőjére, ezúttal a népszerű Fórum című betelefonálós, interaktív műsor egyik műsorvezetőjeként. Az újságíró és a csatorna közötti megegyezés már megszületett, a szerződést pedig aláírták, így hamarosan újra a nézők elé léphet.

A Fórum egyik műsorvezetője, Szlazsánszk Ferenc is megerősítette Somos András visszatérését egy betelefonáló kérdésére válaszolva. A tévénézők tehát nemsokára újra láthatják Somost a képernyőn, ahol közvetlen kapcsolatot alakíthat ki a közönséggel.

Ez a visszatérés talán meglepetést okoz azoknak, akik követték az újságíró korábbi távozásának körülményeit, de úgy tűnik, hogy az ATV és Somos András között helyreállt a kapcsolat, és új lehetőségek nyíltak számára a televíziózás világában.

Az újságíró visszatérését más források is megerősítették, többek között Szlazsánszk Ferenc, a Fórum egyik vezetője, aki egy betelefonáló kérdésére így válaszolt: "Igen, visszatér."

 

 

2024-10-17 06:03:11 - Mindenegyben Blog