Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett a hír Oláh Ibolyáról!Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.
Mindenegyben Blog - 2021. január 31. (vasárnap), 09:29

Most érkezett a hír Oláh Ibolyáról!Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat. (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 31

Menedzsere Hajnal Gábor bontotta vele a szerződését. 2013 elején Ibolya cáfolta,hogy ilyen rossz a helyzete,nem volt pszichiátrián.Egyedül az zavarta terveit,hogy a tehetségkutató-áradat miatt nem jelenhetett meg lemeze a legjobb körülmények között, hiszen a kiadók a frissen kitermelődött sztárokat reklámozták és részesítették előnyben.2013 őszén egy nyilatkozatából kiderül hogy élő fellépéseket vállal,nem akar bevásárló központokban fellépni.December 22-én mutatják be a Magyar Színházban a Vérnász című Federico García Lorca-darabot amit Horgas Ádám rendez.Őt szánta volna Hold szerepére de Ibolya már az első próbára sem ment el egy cikk szerint.Ibolya Nyíregyházára költözött és a Karmapirin nevű nyíregyházi blues-rockcsapatban énekel.2014-ben bekerült a Dal 2014 eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe. A tévénézők sms-szavazataival Oláh Ibolya az 1 percig sztár című dallal  jutott tovább a középdöntőbe, amelyet február 15-16-án rendeznek.2014 nyarán kivált a Karmapirin zenekarból. Önálló estje az Ibolyántúl nagy siker a klubbokban.A 2015-ös évben nem igazán került amédia nyilvánossága elé.A Ibolyántúl zenés estre folyamatosan kaphatóak a jegyek. A Kőrösi Csoma Kultúrális Központban vannak az előadások.

2016-ban új produkció készül Balázsovits Edittel. Egy színházi ekőadást szerkesztenek aminek lesz egy koncert változata.

Hirdetés
[ ]

Oláh Ibolya klubkoncertje a Fesztiválkatlan Teátrumában kerül megrendezésre. "A zongora, a cajon és az akusztikus gitár egyvelege Oláh Ibolya egyedi hangjával fűszerezve egy különleges világba repíti a közönséget, melyben elhangzanak ismert slágerek, valamint Zoohacker & Furák szerzőpárossal együtt alkotott közös szerzeményeik is."

2017 Szeptemberében fellépett a Tatán megrendezett Szenes Iván Show-n.

Hirdetés

2018 -ban szerepelt Anyácskával a Vigyázat szülővel vagyok első műsorában a TV2 csatornán.

Érdekességek:

- Nagyon szereti a focit.A Real Madrid a kedvenc focicsapata- 2004. május 1-én Magyarország EU-s csatlakozásának napjának elsõ perceiben „a csatlakozás   himnuszaként”  Ibolyától hallhatta az egész ország – a Millenárison vagy élõ egyenes adásban  a TV képernyõk elõtt - a „Hazám” c. számot. 2004. május 29-én az Olimpikonok eskütételén a  Nemzeti Színházban is elénekelte a „Hazám” c. számot.- 2004. október 18-án átvehette Geszti Margittól az aranylemez minõsítését az  Operettszínházban. Ezen a napon megjelent Illésné Áncsán Aranka Ibolyáról/Ibolyának szóló   könyve Oláh Ibolya naplója anyácskától címmel.- 2005. április 2-án a Megasztár 2. Duett estjén hallhattuk Ibolyát Palcsó Tamás partnereként a  „Cosa Della Vita” címû számmal.- 2007. július 27-én került sor az Aida hivatalos premierjére a Margitszigeti Szabadtéri  Színpadon. A darab és a szereplõk óriási sikert arattak. Az Ibolyás változatot Freddie Gershon  is megnézte élõben, aki az MTI vezetõje, és Elton John jóbarátja. A közönséghez hasonlóan  õt is lenyûgözte Ibolya és az egész magyar verzió, olyannyira,hogy megígérte Elton Johnnak  is megmutatja majd.- 2009 szeptember 21-25 az RTL Klub Reggeli - Csak csajok - című műsorában Peller Mariann  oldalán kipróbálta a műsorvezetést.- 2009 Hollandiában fellépett a Culture Europe Festival-on- Részt vett a Sztárok a fejükre estek TV2 produkcióban- 2009 - Részt vett a Vacsoracsata című RTL-es műsorban.Vendégei:Szabó Patrícia ,Roy ,   Székhelyi József,Barabás Évi 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés