MindenegybenBlog

Most érkezett a hír Katalin hercegnéről

Katalin Hercegné Visszatérése: Egy Közeli Barát Friss Híreket Osztott Meg

Katalin hercegné két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy rákos beteg, és teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, hogy a gyógyulására összpontosíthasson. Nemrég egy közeli barát újabb híreket osztott meg Vilmos herceg feleségének a visszatéréséről.

A Bejelentés és Kezelés

Nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy a brit uralkodó rákos, Katalin hercegné március 22-én, egy videónyilatkozatban közölte, hogy rákos megbetegedéssel küzd:

"Januárban komoly hasi műtéten estem át Londonban, és akkor még nem diagnosztizáltak rákkal. A műtét sikeres volt. A műtétet követő vizsgálatok azonban kimutatták a rákot."

"Az orvoscsoportom ezért azt javasolta, hogy megelőző kemoterápiás kezelésnek vessem alá magam, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok."

Katalin hercegné elmondta, hogy időbe telt, mire felépült a nagy műtétből, és ez is kellett ahhoz, hogy elkezdhessék a kezelést. Hozzátette, hogy nagy kihívás volt mindent a lehető legnormálisabb módon elmagyarázni gyermekeinek, Györgynek, Saroltának és Lajosnak, és megnyugtatni őket, hogy rendbe fog jönni.

A Királyi Család és Katalin Hercegné Visszavonulása

A sorozatos tragédiák nagyon megviselik a királyi családot, a betegség miatt a család élete jelentős változásokon ment keresztül. Sokak szerint csak tartalékon működnek jelenleg, hiszen mindenki a betegek mielőbbi felépülésére összpontosít. Katalin hercegné arra van szüksége, hogy visszavonuljon a nyilvánosságtól, és a családja mellett a gyógyulására koncentráljon, ezért nem is vállal nyilvános szerepléseket.

[LAPOZAS]

Friss Hírek a Visszatérésről

Most azonban újabb hír érkezett a visszatéréséről. Egy bennfentes elárulta, hogy egy ideig még biztosan nem fog szerepelni Katalin, ugyanis jelenleg is preventív jellegű kemoterápiát kap, ami teljesen legyengíti őt. Katalin hercegné naptára erre az évre üres.

Ez azt jelenti, hogy 2024-re már nem szerveznek számára programokat, illetve nyilvános szerepléssel járó elfoglaltságot, így Katalin hercegné visszatérése csak 2025-re várható - osztotta meg a részleteket a közeli ismerős a The Daily Beast oldallal.

Hozzátette, hogy az sem kizárt, hogy a hercegné a jelenlegi egészségi állapotáról egy újabb videóüzenetet fog majd megosztani a közösségi oldalán, csakúgy, mint akkor, amikor beszámolt arról, hogy rákos beteg. Erre azonban valószínűleg a júliusi választásokig várni kell, mivel a királyi család úgy döntött, hogy – a szokásos eljárásnak megfelelően – elhalasztja hivatalos kötelezettségeit és látogatásait.

Források:

2024-05-28 12:09:18 - Mindenegyben Blog