MindenegybenBlog

Most érkezett a hír Balázs Kláriról!Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.

Habár Gyuri bácsi nem szeret apró részletekkel bajlódni, dátumokat és neveket fejben tartani, ha szükséges, akkor összeszedi magát és olyan partit rendez az élete párjának, hogy azt soha nem feledi el.

Bár egy hölgy korát nem illik firtatni, Balázs Klári mindig is büszkén vállalta az életkorát. Az énekesnő természetesen meg is engedheti magának, az egészséges életmódjának és a szerencsés öröklött tulajdonságainak hála akár tíz évvel is fiatalabbnak mondhatná magát, ha akarná. De nem akar. Balázs Klári augusztus hatodikán, azaz ma 71 éves lett.

Munka szülinapon? Soha!

- mondta a művésznő, amikor telefonon megkérdeztük, hogy fellép-e a nagy napján.

A születésnap számára szent, ilyenkor nem lépnek színpadra, hanem élvezik az egyébként ritka civil életüket. Találkoznak barátaikkal, kettesben töltik az időt, vagy csak lazítanak… Ez az a nap, amikor nem kell semmivel sem foglalkozniuk.

Természetesen - tette hozzá − Nem akarok panaszkodni, csodálatos, ami mostanában velünk történik. Büszkén mondhatom, hogy új szintre léptünk, már nem vállalunk kettesben félplayback koncertet, hanem csak nagyszínpadon vagyunk, zenekarral, tánckarral, vizuáltechinkával, sok-sok ezer néző előtt. Az utolsó koncertünk az MCC Feszten volt, Esztergomban. 10 ezer ember hallgatott minket!-ÍRJA A BORS

Meglepetés buli  

Klárika és Gyuri bácsi a hétköznapokat szereti nyugalomban tölteni. Kerülik a nagy társaságokat a hangoskodást, helyette szívesen töltenek időt a barátaikkal. A pletykák szerint ez az énekesnő születésnapján sem lesz másképp. 

[LAPOZAS]

Nagyon izgatott vagyok, mert Gyuri meglepetésbulit szervezett nekem

 - mesélte Balázs Klári - Annyit tudok csak, hogy egy hangulatos kis helyen, pár ember, a legközelebbi barátaink társaságában leszünk. De, hogy pontosan ki van meghívva, azt nem tudom... Gyuri annyit mondott nekem, hogy: „Klárikám, mindig engem ünneplünk, most azt szeretém, ha téged ünnepelne mindenki.” Nagyon jólesik a törődése és a figyelme, el is érzékenyültem ettől - tette hozzá az énekesnő. 

A magánéletüket csendesen élik (Fotó: Móricz István)

2023-08-09 14:34:04 - Mindenegyben Blog