MindenegybenBlog

Molnár Gusztáv ÉLET - ÉS HALÁL KÖZT ?! Utcán találták meg – ROHAMMENTŐ JÖTT ÉRTE! -

Molnár Gusztáv újra mélyponton: Magatehetetlenül feküdt a Rákóczi úton, mentőt kellett hívni hozzá

Molnár Gusztáv, a népszerű színész ismét komoly nehézségekkel küzd. A Blikk egyik olvasója arról számolt be, hogy a színészt hétfőn a Rákóczi úton látták magatehetetlen állapotban, amint az utcán feküdt. 

 

 

Az olvasó beszámolója szerint Molnár Gusztáv megpróbált felkelni, ám hamar összeesett, és olyan rossz állapotban volt, hogy csak a szerencsének köszönhetően nem esett ki az úttestre. Végül visszafeküdt a járdára, és a helyszínre érkező mentők gyorsan ellátták.

Ez az eset nem az első, hogy a színész ilyen helyzetbe kerül. Néhány hete arról nyilatkozott, hogy szembe kellett néznie önmagával, miután lefotózták ittas állapotban a főváros utcáin. Akkor azt mondta, hogy ezek a képek ébresztették rá arra, hogy változtatnia kell, és szakember segítségét kérte a felépüléséhez.

Molnár Gusztáv nemrég a közösségi médiában is segítséget kért, ugyanis nem volt hol aludnia. Egy törölt Facebook-bejegyzésben felajánlotta, hogy takarításért cserébe szállást keresett néhány éjszakára. A bejegyzése sokakban együttérzést keltett, és egyértelművé tette, hogy a színész küzdelme a nyilvánosság előtt zajlik, és sokszor újrakezdésre van szüksége.

Molnár saját szavai szerint a visszaesés is része a felépülési folyamatának. Korábban úgy fogalmazott, hogy a mélypontok és a nyilvánosság előtt zajló kudarcok szembesítik saját helyzetével, és ezekből próbál újra erőt meríteni a tiszta laphoz.

A mostani eset azonban újra rámutat arra, milyen nehéz az út, amelyen jár. A színész korábban már többször is megpróbált kilábalni a problémáiból, ám úgy tűnik, a visszaesések rendszeresen visszahúzzák őt. Molnár Gusztáv esetéből látható, hogy az alkoholizmussal és a mentális problémákkal való küzdelem nem könnyű, és gyakran hosszú időt és támogatást igényel a teljes gyógyuláshoz.

A történtek kapcsán sokan szurkolnak neki, hogy ismét erőre kapjon és sikerüljön végleg megszabadulnia a démonaitó

2024-09-24 12:39:57 - Mindenegyben Blog