Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindent tönkretettem: A fiam 40 éves, kétszer vált el, mert nekem egyik menyem se tetszett
Mindenegyben Blog - 2021. július 12. (hétfő), 07:42

Mindent tönkretettem: A fiam 40 éves, kétszer vált el, mert nekem egyik menyem se tetszett (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 12

Néhány éve nyugdíjas vagyok, nincsenek unokáim, tulajdonképen van kettő, de nem láttam őket soha, mert a lányom 23 éves kora óta nem beszél velem. És tudjátok, hogy mi ennek az oka? Nekem nem tetszett a férje első perctől, nem akartam, hogy férjhez menjen hozzá, de ők csak összeházasodtak. Én nem mentem el az esküvőjükre és nem engedtem a fiamat se, hogy részt vegyen az esküvőn, azóta nem beszélünk egymással.

A lányom egy másik városban él, a barátnőmmel tartja a kapcsolatot, ő a lányom keresztanyja. Néha érdeklődik felőlem, de soha nem mondta, hogy találkozni akar velem.

Hirdetés
[ ]

Nagyon szeretem a lányomat, még akkor is, ha nem tartjuk a kapcsolatot, ő most 43 éves.

Van egy fiam is, ő egy örök vesztes. A fiam 40 éves és kétszer volt nős, nekem egyik menyem sem tetszett. Anna volt az első felesége, az egyetemen ismerkedtek meg. Anna naív és makacs volt, két évvel idősebb volt a fiamnál, vidéki talpraesett és kissé szemtelen nő. Nem csináltak lakodalmat, csak megesküdtek és hozzám költöztek. Nem igazán egyeztünk, ezért a fiam és a menyem elköltözött.

A fiatalokat kellett volna támogassam, segítsem, nem kellett volna beleszóljak az életükbe, de nem tudtam visszafogni magam.

Megkeserítettem a fiam és a menyem életét, a menyem egy idő után már nem bírta tovább és elvált. A fiam ismét hazaköltözött hozzám.

Három évvel később a fiam megismerkedett a munkahelyén egy nagyon kedves lánnyal, Ágival. Ez a lány családcentrikus volt, jó háziasszony és nagyon vallásos. Ezt azután tudtam meg miután megesküdtek, ezért ellene voltam. Nem tudtam elviselni azt, hogy a fiam egy úgymond “apácát” vett feleségül, sikerült elválasztanom őket egymástól.

A fiam 33 évesen ismét hazaköltözött, egyetemet végzett, jól fizető állása volt és 2 sikertelen házassága.

Egy napon a fiam úgy döntött, hogy el akar végezni még egy egyetemet, nagyon örültem neki. Az egyetemen találkozott Klárával, ennek is nagyon örültem, addig ameddig meg nem tudtam, hogy ez a lány árva.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés