MindenegybenBlog

Mindenki, aki bántja Magyar Pétert a hétvégi balhéja miatt, most jól figyeljen

 

Mindenki, aki bántja Magyar Pétert a hétvégi balhéja miatt, most jól figyeljen

Varga Zoltán írása:

"Hallod-e te Magyar Péter!

Gátlástalan egy szemfényvesztő vagy! Sokkal nagyobb, mint tartótiszted Habony, akinek minden gondolatát jól megtanultad, kinek karaktergyilkos, stigmatizáló, megalázóan aljas mondatait bárhol, bármikor felmondod megingás nélkül!

Nagyobb, mint példaképed, hősöd, mentorod és kenyéradó gazdád, a Kedves Vezető! Nagyobb, mert ők legalább önazonosak maradtak.

Hallod! Ők legalább nem rángatták magukra a demokrata ellenzéki álcáját, azokét, akiket az elmúlt évtizedekben üldözött, megalázott, pellengérre állított az a nyálzó hiénafalka, melynek te is vastagon a tagja voltál.

Szemforgatva a szeretetről, hitről, hazáról papolsz, miközben a karaktergyilkos gyűlölet ciáncseppjei fröcsögnek a szádból.

Pont, mint bárki másnak a haverjaid közül. Ugyanúgy. Ugyanaz a stílus-szöveg-üzenet-gesztus-hanghordozás.

Letagadhatatlanul egy vagy az Orbán-klán tagjai közül. Most is.

És mielőtt megérkeznének a szabadcsapataid, a véleményterror MP-különítmény vérre éhes verőlegényei, elmondom, hogy NEM FÉLEK!

Mert ebben az egyben igazad van, egyet is értek veled, még akkor is, ha még ezt a mondatot: NE FÉLJETEK, ezt is loptad.

NEM FÉLEK! Se tőled, se tőletek!

Soha nem is féltem. Akkor sem, mikor Debrecenben az egyetlen “nagypofájú” ellenzékiként, baloldali politikusként, pont két évtizede az utcán a hasonlóképp feltüzelt, vérbeforgó szemű Orbán-hívek leköptek.

Nem féltem, még akkor sem, mikor az az aljas, megtorló hatalom - melynek persze a része, kiszolgálója, és kedvezményezettje...Sőt hű katonája, libamájat zabáló elitje voltál - kéthavonta büntette a picinyke kis szervizemet, csupán azért, mert az voltam, aki most is vagyok. Valaki, aki ki mer állni a véleményterror keretlegényei, a hatalom ellen!"

2024-06-24 06:52:04 - Mindenegyben Blog