MindenegybenBlog

Milyen csodálatos személyt ismersz, aki MÁJUSBAN született 🥳🎉🌞 Nagyon fontos dolgokat árul el a májusi születési hónap

Kiss Zoltán Zéro írásából megtudhatod, miről árulkodik a születésed hónapja!

A Születés Hónapja azt mutatja, milyen körülmények közé születünk, milyen lehetőségeket kapunk, hogyan tudunk felkészülni felnőttkori lehetőségeink megoldására.Egyáltalán nem mindegy, hogy ezek a körülmények, az anyagi lehetőségek, a szellemi, kulturális környezet és különösen a szülők személyisége, milyenek egy fiatal lélek fejlődése szempontjából.

5-ös /május/

Szerencsés gyerekkornak mondható. Mozgalmas a család, aktív társasági élet jellemző, mint a 3-asnál. Nagy a szabadság, de az anya azért odafigyel, esetleg kissé tolakodó.

Előfordulhat, hogy fojtogatja az anyai szeretet, az anya határozza meg a feltételeket, a miheztartást, a szabályokat, (nem biztos, hogy rosszat akar), de sohasem tudja korlátozni az ekkor született gyereket.

Van benne menekülési vágy. Szeret egyedül lenni órákig is (búvóhely, kis szigetre menekül). Korán elmenekül otthonról. Amint lehetősége nyílik, gyorsan talál egy távoli munkahelyet, iskolát, vagy férjhez megy.

Szelíden lázadó, de amíg a családi környezetben van, próbál megfelelni a szülői elvárásoknak. Ha hirtelen kikerül az anyai nyomás alól, számára ez nagyszerű érzés.

[LAPOZAS]

Azért is szerencsés a májusi születési hónap, mert az illetőnek van 5-ös szám a képletében – a születési dátumunk és az ebből kapott Sorsmisszió számunk a személyiségünk alapjai.

Az 5-ös – Jupiter, a szerencsehozó, kiteljesedés, nagyvonalúság, belső erő, hit, önbizalom! Az 5-ös a numeroszkóp és a személyiség középpontja, szellemi erő.

Hit nélkül nem lehet élni! Akinek nincs 5-öse, annak kevés az önbizalma.

Pótolni igazából nem lehet. Valamennyire a kommunikációs képességet erősíti a 3-as (Merkúr), de túl felszínessé tesz, túlságosan a külvilág felé fordulást eredményez.

Ez a szám a belső erő, a hit, az önbizalom, ezért a helyettesítése szinte lehetetlen, mint ahogy az 1-est sem lehet.

Ilyenkor fontos, hogy a névben legyen ilyen energia! Amennyiben ott sincs, nagy a probléma.

Ezért duplán szerencsések, akik májusban születtek a Bika és az Ikrek jegyében!

A májusban született Bika jegyűek (május 20-ig) rugalmasabbak, nyitottabbak, a májusban született Ikrek (május 21-től) mozgékonyabbak, aktívabbak.

www.kisszoltanzero.hu

2022-05-01 22:24:48 - Mindenegyben Blog