MindenegybenBlog

Mikes Anna mondta ki először az örömhírt !Vége a titkolózásnak most már biztos

Nagy az örömhír!

Mikes Anna, aki a múlt évben Krausz Gábor társaságában diadalmaskodott a Dancing with the Stars műsorban, és ezzel hatalmas rajongói kört épített ki, most bejelentette, hogy január 8-tól újra kezdi a táncoktatást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

Anna és Gábor az adott évad legkedveltebb párosának bizonyultak, akik nem csak a közönség szívét lopták el, hanem ők maguk is gyakran említették, hogy mennyire összhangban voltak a műsor alatt. Vajon lesz-e közös folytatásuk? Annának a táncoktatásban biztosan, de Gáborral kapcsolatban még kérdéses.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata a táncparketten túl is szemet gyönyörködtető. A show befejeztével is gyakran bukkannak fel egymás közösségi média oldalain - legyen szó közös fotóról vagy egymást támogató hozzászólásokról. Legutóbb Krausz Gábor évösszegző videójában tűnt fel Anna kiemelt szerepben. A Lana Del Rey dalra vágott képsorok között ismerős és új jelenetek is felbukkannak, az egyik utolsó fotó különösen árulkodó: itt Mikes Anna civil öltözetben ad egy puszit Krausz Gábornak.

És az a bizonyos kép:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

2024-01-02 10:42:37 - Mindenegyben Blog