MindenegybenBlog

Micsoda videó!Újra együtt van Curtis és ex felesége, Krisztike

Curtis és Ex-Felesége, Krisztike Újra Együtt

Curtis Karrierje a Csúcson Curtis, Magyarország egyik legnépszerűbb zenésze, újra a figyelem középpontjába került. A slágerei milliókhoz jutnak el, koncertjei mindig teltházasak. Azonban kevesen gondolták volna, hogy ilyen sikeres lesz, főleg azok után, hogy néhány évvel ezelőtt súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Az akkori nehéz időszakában a legnagyobb támogatása ex-felesége, Krisztike volt, aki mellett állt, míg Curtis talpra állt és karrierjét újraépítette.

A Sokkot Okozó Válás Bár Curtis és Krisztike kapcsolata sokak számára példaképpé vált, ők is átéltek nehézségeket. Amikor bejelentették válásukat, az országot sokkolta a hír. Ennek ellenére a pár különösen példaértékű módon kezelte a helyzetet. Közös kisfiuk, Doni érdekében mindketten arra törekedtek, hogy jó viszonyban maradjanak és a gyerek életében jelen legyenek. Gyakran szerveznek közös programokat, hogy Doni ne szenvedjen semmiben hiányt. Legutóbb hármasban mentek a Budapest Parkba bulizni, ami nagy örömöt szerzett a kisfiúnak.

Újra Együtt a Színpadon Krisztike először más sztárokkal posztolt közös képeket az Instagramon, majd megosztott egy megható pillanatot is, ahol Curtis felkapta Donit és felvitte a színpadra, hogy a közönség őt is ünnepelhesse. Ez az este egy különleges emlék marad Doni számára, és a rajongók nem tudnak betelni a hírrel, hogy Curtis és Krisztike újra együtt mutatkoztak. Ez a hír újabb bizonyítéka annak, hogy a szeretet és a család minden nehézségen át tudja segíteni az embereket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇭🇺🇬🇷 (@krisztike.09.26) által megosztott bejegyzés

 

Curtis és Krisztike kapcsolata továbbra is erős marad, és a közös programokkal igyekeznek a legjobb szülők lenni Doni számára. A rajongók izgatottan várják, hogy mit hoz a jövő a kedvenc sztárpárjuk számára.

2024-07-21 06:32:59 - Mindenegyben Blog