MindenegybenBlog

Mi történhetett? „Valószínűleg börtönbe kerülnék...”  Krausz Gábor nemrég összeverte volna Tóth Gabi.... 

Mi történhetett? „Valószínűleg börtönbe kerülnék...”  Krausz Gábor nemrég összeverte volna Tóth Gabi támadóit:

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatát nem volt könnyű fenntartani, hiszen sok akadállyal kellett megküzdeniük. A legrosszabbak ezek közül talán azok a bántó kommentek voltak, amelyeket rendszeresen kaptak az interneten. Ezek nagyon megviselték az énekesnőt, aki gyakran próbálta megvédeni magát és a kapcsolatát. De nem csak ő harcolt a szerelmükért, hanem a férje, Krausz Gábor is. Ő is sokszor állt ki mellette, és támogatta őt a maga sajátos, hűséges módján.

 Én nem vagyok annyira intelligens, hogy ezt szavakkal ki tudjam fejezni. Amikor a Gabi itt volt, nagyon nagy mélységekről tud beszélni olyan szépen, hogy én is bekönnyezek. Én nem tudok így beszélni – kezdte a a sztárséf a Palikék Világa podcastműsorban.

– Valószínűleg ez a legnehezebb, hogy ebben én megtaláljam úgy a helyemet, hogy segíteni tudjak, ne hátráltatni. Ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik. Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb, aztán lenyugszom, és akkor megbeszéljük, mit kéne tenni. Nem jutottunk még el a megoldásig – mondta a sztárséf :

 – Engem az sem érdekel, ha beperel valaki. Bármi történjék, az összes lehetőséget megragadom arra, hogy megvédjem a családomat! Ilyen mondat után az egész ország pupillázik a hír hallatán hogy válnak.

Krausz Gábor kiköltözött Tóth Gabival közös álomotthonukból

Épp csak elérte a hazai médiumokat a hír, miszerint az eddig szemlátomást boldogságban élő házaspár külön utakon folytatja tovább az életét, a Bors értesülései szerint máris eszkalálódik a helyzet: Krausz Gábor elhagyta szentendrei álomotthonukat.

Mi lehet a háttérben?

Tóth Gabi és Krausz Gábor elválik. A szakításról szerda délután értesült a nagyközönség, amikor Krausz Gábor bejelentette a közösségi oldalán, hogy hat év után elválnak az útjaik. A válásban több dolog is furcsa. Egyrészt, hogy a hírt Krausz Gábor osztotta meg először, aki egy beszédes posztban írta le, hogy hat év után elválnak az útjaik. Egy órával később jött csak Gabi válasza, aki majdnem ugyanazt írta, mint a férje, hogy a válás ellenére a közös kislányuk, Hannaróza biztonsága számukra a legfontosabb. Őt továbbra is együtt, szeretetben, békében szeretnék felnevelni. Egy érdekes mondat azonban Gabi posztjából kimaradt, amit a sztárséf így fogalmazott meg: „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.” Erre többen is felfigyeltek, mert köztudott, hogy Gabi évek óta együtt dolgozik a Fricska nevű, háromtagú fiú táncegyüttessel, akikkel mostanában is volt fellépése.

[LAPOZAS]

Hogy Krausz Gábor szavai csak véletlenek, vagy esetleg utalnak valami háttér okra, persze nem tudni.
Egy biztos, sokan döbbenten állnak a váratlan fordulat előtt, mert Gabiék kapcsolata erősnek tűnt. A házaspár nemrég közös házépítésbe kezdett Szentendrén, amihez közös hitelt vettek fel. Sokat meséltek követőiknek arról, hogyan haladnak a közös otthonukkal. Az énekesnő a csalad.hu oldalon található, még frissnek mondható cikkeiben pedig nagy szeretettel és szerelemmel beszél az ő Krauszáról…

Címlapfotó:Tóth Gabi és férje Krausz Gábor /Fotó: Instagram

2023-08-10 15:57:08 - Mindenegyben Blog