MindenegybenBlog

Mesébe illő összefogásnak köszönhetően, ÍGY kezdhet új életet a buszmegállóban fagyoskodó 3 éves Benjámin és édesanyja! Járnak még közöttünk jóérzésű emberek!

Mesébe illő összefogásnak köszönhetően, ÍGY kezdhet új életet a buszmegállóban fagyoskodó 3 éves Benjámin és édesanyja! Járnak még közöttünk jóérzésű emberek!

Egyik pillanatról a másikra, villámcsapásként oldódott meg a 24 éves Pikács Vanessza és kisfia, a 3 éves Benjámin élete.

A családról több hírforrás is beszámolt. Ők voltak, akik minden nap reggel 4 kor keltek és egy fedetlen buszmegállóban fagyoskodtak a nagy hidegben, hogy az óvodába eljuthassanak. Történt ez abból az okból, hogy a Volán decemberben megváltoztatta a menetrendjét és néhány járatát megszüntette.

A riportot látva, azonnal jelentkezett néhány segíteni akaró jószívű ember. Először egy szadai hölgy, aki felajánlotta nekik, hogy minden reggel eljuttatja Benjámint az óvodába autójával, sőt utána még Vanesszát is elviszi a munkába.

Ezek után, néhány veresegyházi asszony fogott össze és közös erővel kerestek a családnak albérletet. Mint azt az anyuka elárulta, több hónapja próbált albérletet találni de nem sikerült neki. Most pedig néhány segítőkész embernek köszönhetően, egy családi ház felső szintjét tudja kivenni, ami csupán 10 percre van az óvodától.

Azonnal megkezdték a költözködést az új otthonukba.

Könnyes szemekkel beszélt arról Vanessza, hogy rengeteg ember jelentkezett, aki valamilyen módon segíteni szeretett volna rajtuk és az egy hét alatt ért rengeteg pozitív energia, visszaadta az emberekbe vetett hitét!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!Forrás: http://www.magyarnep.me/

2019-01-20 23:26:50 - Mindenegyben Blog