Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGVAN!! EZT A KOMPENZÁCIÓT kapják TELEKOM ügyfelek százezrei KAPNAK VISSZA KOMPENZÁCIÓT méghozzá nem is keveset!!!! Megtévesztették őket!
Mindenegyben Blog - 2020. január 30. (csütörtök), 15:06

MEGVAN!! EZT A KOMPENZÁCIÓT kapják TELEKOM ügyfelek százezrei KAPNAK VISSZA KOMPENZÁCIÓT méghozzá nem is keveset!!!! Megtévesztették őket! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 30

A Magyar Telekom vállalásának lényege, hogy határozott időtartamú, hűségnyilatkozattal terhelt szerződését határozatlan időtartamúra módosítja azokkal a vezetékes és mobil internetes előfizetőivel, akik azt a kifogásolt kampány időszakában, valamint az azt követő két hónapban kötötték. A vállalkozás emellett vállalta, hogy az érintett mobil internet előfizetői körnek extra adatmennyiséget is biztosít.A Magyar Telekom vállalást tett az érintett előfizetők kompenzálására, érdemes lesz figyelni a számlaleveleket és az SMS-eket.

Hirdetés
[ ]

A többlépcsős bírságolásnál a visszaeső vállalkozásnak mindenképpen be kell fizetnie 100 millió forintot, de ha a fenti vállalások teljesítését idejében és megfelelően igazolja, akkor nem kell megfizetnie a bírság további 100, illetve 150 milliós részletét – közölte a GVH.

Az érintett előfizetőket a Magyar Telekom számlalevélben és SMS-ben tájékoztatja a kompenzációról és annak további részleteiről.

Forrás: MTI

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés