MindenegybenBlog

Megtudta Majka: váratlanul előkerült Hajni múltjából ez a férfi, és kitálalt 😲

Az X-Faktor színpadán már sokféle produkciót láthattunk, voltak köztük viccesek, megdöbbentőek és igazán lenyűgözőek. Az idei évadban azonban egy olyan meglepetés érte a zsűrit, ami senkit sem hagyott szó nélkül – különösen Majkát.

A válogatón megjelent egy énekes, akinek kapcsolata van Majka feleségével, Hajnival. A zsűriben ülő Majkának fogalma sem volt arról, hogy a fellépőnek van egy közös múltja Hajnival: közösen készítettek egy dalt. Ezt a váratlan információt Pápai Joci tudatta vele a kamerák előtt, ami teljesen megdöbbentette Majkát.

A zsűritagok és a közönség kíváncsian várta a részleteket, majd bejátszottak egy részletet a dalból, amelynek címe: "Csak rázd fel!" Majka szinte szóhoz sem jutott, alig akarta elhinni, hogy egy ilyen múltbeli történet került most napvilágra az X-Faktor színpadán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés


Majka és Majoros Hajnalka, vagyis Dundika 2011 óta vannak együtt, szerelmükből pedig két csodálatos gyermek született: Marián és Olivér. Majka 2013-ban kérte meg szerelme kezét, de az esküvőt csak későbbre tervezték. Végül 2021 augusztusában, egy pompás esküvőn mondták ki egymásnak a boldogító igent.

 

2024-10-01 07:53:57 - Mindenegyben Blog