MindenegybenBlog

Megtörte a csendet Horváth Gréta férje – Ezért hagyta ott a feleségét, az egész családot

Az Ázsia Expressz későbbi győzteseinek története

Négy évvel ezelőtt egy internetes társkereső oldalon találkozott a későbbi Ázsia Expressz győztes pár. Bár az akkor frissen elvált édesanya, Gréta, nehezen nyitott egy új kapcsolat felé, végül Dáviddal először barátság, majd szerelem alakult ki közöttük.

Úgy tűnt, boldogságuk határtalan, különösen miután 2019-ben megnyerték a TV2 Ázsia Expressz című műsorát. Dávid romantikus pillanatot teremtett, amikor a kamerák előtt kérte meg Gréta kezét.

A pár közösen vásárolt egy otthont, és vidéken is felújítottak egy kis faházat szinte teljesen külső segítség nélkül. Dávid sajátjaként szerette Gréta hétéves fiát, Filipet, és közös gyermeket terveztek.

Ám a péntek reggel véget vetett az idillnek; Gréta egy Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy kapcsolatuknak vége.

Váratlan fordulatként azonban nem Dávidot, hanem éppen a sztáranyukát kezdték ostorozni a válás miatt a követői. Ezt azonban nem hagyhatta szó nélkül a másik fél sem, és közösségi oldalán állt ki egykori párja mellett. Bejegyzését Gréta is megosztotta saját történetében – amit a Bors vett észre elsőként.

 

A bejegyzésében Dávid egyértelműen utal rá: az ő hűtlensége vetett véget a házasságnak.

Dávid megerősítette: ő volt az, aki kilépett a kapcsolatból

 

„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?!” – olvasható a férfi történetében.

„Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája. Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok? Ha valakit lehet, az én vagyok!” – folytatta indulatos sorait Dávid, melyben megemlíti: tisztában van vele, hogy Gréta belepusztul ebbe a szakításba, amit a gyanúsítgatások csak még nehezebbé tesznek számára. Emellett azt is hangsúlyozta: szeretne békében továbblépni.

2024-07-29 20:33:44 - Mindenegyben Blog