Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –
Mindenegyben Blog - 2023. október 28. (szombat), 08:19

MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől – (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 28

Gyakorlatilag fel vannak fegyverezve a migránsok, és ilyen paramilitáris alakulatként érkeznek meg a határkerítéshez, dobják rá a létrát, veszik elő a fegyvereiket, az üveggolyókat, amiket csúzliból lőnek ki” – fogalmazott a külügyminiszter közösségi oldalára feltöltött videójában.

Majd hozzátette, hogy ezekkel súlyos sérüléseket tudnak okozni a migránsok, akik „megtámadják a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal dobálják őket”.

Tehát gyakorlatilag ostrom van a déli határon, és ez nyilvánvalóan még durvább lesz majd az elkövetkezendő időszakban

– hangsúlyozta Szijjártó Péter.

Ennek egy ellenszere van: határozottan és keményen kell védenünk a déli határt. Nem szabad beengedni egyetlen egy illegális migránst sem,

„és világossá kell tenni mindenki számára, hogy a magyar határ megsértése az egy bűncselekmény, a bűncselekményt pedig meg fogjuk büntetni”

– szögezte le Szijjártó Péter.

Pásztor: Utoljára a török és a tatár tett ilyet

Tarthatatlan a helyzet Horgoson, Martonoson, Nyugat-Bácskában és Szabadkán is – reagált a horgosi eseményekre Pásztor Bálint, szerbiai parlamenti frakcióvezető. A Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke a Vajdasági RTV-ben emlékeztetett, hogy a VMSZ képviselői 2015 óta rendszeresen felemelik hangjukat a téma kapcsán, ezzel is harcolva a polgárok biztonságáért. Felhívta a figyelmet, nem megengedhető az, hogy a migránsok fontosabbak legyenek, mint a helyi lakosok.

A magyar politikus kiemelte: egyes szerbiai ellenzéki politikusok őt fasisztának nevezik ezen álláspontja miatt. Mint fogalmazott: a VMSZ követeli Szerbia déli határának védelmét, s a polgárok biztonságának garantálását, a rendőrség és csendőrség jelenlétét a terepen. Csak a magyar párt kormányzati szerepvállalásának volt köszönhető minden egyes hatósági fellépés a migránsokkal szemben, de ez még mindig nem elegendő – tette hozzá.

„Európában is egyre többen kezdik belátni azt, hogy a magyar kormánynak van igaza, s itthon a Vajdasági Magyar Szövetségnek, amely mindvégig egyedül volt ebben a témában a szerbiai parlamenti pártok közül. Ilyen szempontból tartom nagyon fontosnak azt a hármas egyeztetést, ami elindult a szerb köztársasági elnök, a magyar miniszterelnök és az osztrák kancellár között. Az ennek a lényege, s az kell, hogy legyen az eredménye, hogy a déli határhoz kerül le ennek a kérdésnek a kezelése”

– nyilatkozta Pásztor.

A frakcióvezető a hármas együttműködéstől azt várja, hogy azok az emberek, akik nem menekültek, ne az ország északi területein végezzenek olyan tevékenységet, amelyet utoljára a törökök és a tatárok tettek.

Hirdetés

A címlapkép illusztráció. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés