MindenegybenBlog

Megtalálták a pénteken eltűnt 23 éves Jászberényi fiú holttestét..Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Farkas Péter, a 23 éves jászberényi fiú szeptember 15-e óta nem került elő. A hozzátartozói nagyon aggódtak érte, de hiába reménykedtek.

A közösségi oldalakon péntek este  értesülhettünk a szomorú hírről:

“Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.”

A fiatalember a húgával folytatott heves vita után tűnt el. Péter édesanyja Szűcs Klaudia pár nappal ezelőtt zokogva mesélt fia eltűnésének körülményiről a Borsnak.

Hazajött a munkából, akkor még nem volt neki semmi baja. Elmentek Virággal, a húgával kutyát sétáltatni, közben bement egy boltba vett magának egy sört és egy energiaitalt. Amint kijött a boltból furcsán kezdett el viselkedni: ütötte a buszmegállót és kiabálni kezdett a testvérével. Virág bemenekült egy házhoz segítséget kérni, Peti pedig eljött onnan” – emlékezett vissza az édesanya. A vita forrását nem lehet tudni. A szülők semmi előjelét nem látták a fiuk kiborulásának. 

2023-09-24 17:03:36 - Mindenegyben Blog