MindenegybenBlog

Megtalálták a kedden eltűnt Benjámin holttestét.. A Tisza habjai nyelték el a fiatal férfi testét -holttestét..Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Megtalálták a kedden eltűnt Benjámin holttestét.. A Tisza habjai nyelték el a fiatal férfi testét

Elhunyt a martonosi Telek Benjamin, akinek kedden délelőtt veszett nyoma, közölte a martonosi Telek Paprika cég a Facebookon.

Mint írják, a temetés szűk családi körben történik. A gyászolók kérnek mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben.

Tegnap arról számoltunk be, hogy egy felnőtt férfi holttestét emelték ki a Tiszából az adai strandon. Egyelőre még nem érkezett hivatalos közlés arra vonatkozóan, hogy az eset kapcsolatba hozható-e a martonosi fiatalemberrel.

A fiút Martonoson látták utoljára kedden délelőtt tíz órakor. A Martonosi Önkéntes Tűzoltó-egyesület szerda reggelre hirdetett meg keresőakciót. A martonosi, az oromhegyesi önkéntes tűzoltók mellett civilek is bekapcsolódtak a keresésbe. Két és fél kilométernyi erdősávot fésültek át, továbbá negyvenhektárnyi erdőrészt. Ezenkívül drónnal is nézték a környéket, a töltés másik oldalát, a vízről csónakokkal is keresték, egészen a Majomszigetig. A fiú biciklijét a lábára támasztva, sértetlenül az erdőben lelték meg, őt magát viszont nem találták.

2023-07-01 17:24:24 - Mindenegyben Blog