Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtalálták a 11éve eltűnt Imrét. HOLTTESTÉT PÉNTEKEN TALÁLTÁK MEG,GYILKOSSÁG ÁLDOZATA LETT !Nyugodjon békében
Mindenegyben Blog - 2020. december 18. (péntek), 08:26

Megtalálták a 11éve eltűnt Imrét. HOLTTESTÉT PÉNTEKEN TALÁLTÁK MEG,GYILKOSSÁG ÁLDOZATA LETT !Nyugodjon békében (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 18

Az Eclipse-ügy büntetőpere 2012 márciusában kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken. A vádhatóság szerint a 2003-ban alapított Eclipse Zrt. a gépkocsik eredetiségvizsgálata, a biometrikus útlevelek és más projektek kapcsán 2004 után jelentős informatikai jellegű állami megbízásokat nyert el.

Hirdetés
[ ]

A cég vezetői annak érdekében, hogy a tízmilliárdos nagyságrendű árbevételük után fizetendő áfa mértékét csökkentsék, 2006 után fiktív szerződések, teljesítési igazolások, számlák segítségével formálisan alvállalkozókat vontak be, akiknek fizettek, majd ezeket az összegeket rövidesen tovább utalták és készpénzben felvették. Így több mint egymilliárd forintnyi adót nem fizetett be az Eclipse. A vádiratban többször az egyik alvállalkozó cég ügyvezetőjeként említették Katzenbach Imrét, mint ismeretlen helyen tartózkodó személyt.

Az MTI úgy tudja, H. Attila, akit a rendőrség gyanúsítottként hallgatott ki az emberölés miatt, vádlottja volt az Eclipse-ügynek, és az annak kapcsán kiszabott jogerős ítéletét tölti jelenleg is a büntetés-végrehajtási intézetben.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés