MindenegybenBlog

Megszólaltak a szomszédok - Most derült ki Szabó Zsófiról és volt férjéről

Megszólaltak a szomszédok - Most derült ki Szabó Zsófiról és volt férjéről

Az egykori szabolcsi szomszédok és ismerősök szerint Szabó Zsófi és volt férje, Zsolti egyre jobb kapcsolatot ápolnak. A híres televíziós személyiség 2021-ben, élő adásban jelentette be, hogy kisfia édesapjával, Zsoltival úgy döntöttek, elválnak. A hír akkor sokakat meglepett, bár a közeli ismerősök már akkor is tudták, hogy a házasságukban nem volt minden rendben.

Azóta sok idő eltelt, és most arról érkeznek hírek, hogy Zsófi és Zsolti ismét közelednek egymáshoz. A Nyíregyháza környékén élők, ahol Zsolti lakik, azt beszélik, hogy a profi lovas egyre többet tölti az idejét kisfiával, Mendellel. A volt házastársak között már nincs feszültség, sőt Zsolti kedvesen beszél Zsófira, ami a válás utáni időszakban nem volt jellemző.

A szabolcsi ismerősök azonban óvatosságra intenek. Sokan úgy vélik, hogy a pár közötti problémák azóta sem oldódtak meg, és valószínűleg nem is fognak. Egy helyi lakos szerint „Felmelegítve csak a töltött káposzta jó,” utalva ezzel arra, hogy nem tartják jó ötletnek az újrakezdést.

Szabó Zsófi és Zsolti kapcsolata kamaszkorukban kezdődött, és a lovassport hozta őket össze. 2016-ban házasodtak össze, és 2017-ben megszületett kisfiuk, Mendel. Négy év házasság után döntöttek úgy, hogy külön folytatják. Bár a kapcsolatuk mostanra javulni látszik, a környezetük továbbra is figyelmezteti őket, hogy óvatosak legyenek a jövőbeli döntéseikkel.

Az idő fogja megmutatni, hogy Zsófi és Zsolti valóban képesek lesznek-e újra együtt boldogok lenni, vagy jobb, ha külön folytatják életüket. Egy biztos, kisfiuk érdekében továbbra is törekednek a békés együttműködésre.

2024-08-28 06:55:03 - Mindenegyben Blog