Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGSZÓLALT A MAGYAR VIROLÓGUS : Szeptember közepén indulhat a negyedik hullám, október második felében pedig ERRE KELL FELKÉSZÜLNI :
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 18. (szerda), 17:01

MEGSZÓLALT A MAGYAR VIROLÓGUS : Szeptember közepén indulhat a negyedik hullám, október második felében pedig ERRE KELL FELKÉSZÜLNI : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 18

Hogy mi robbanthatja be a negyedik hullámot, az iskola, az őszi időjárás vagy a külföldi nyaralásból hazatérők, arról azt mondta: mindannyian együtt.

"A társadalmi érintkezések számának növekedésétől függ" - összegzett.

Hirdetés
[ ]

Rusvai Miklós a delta variáns miatt már most is lassú növekedésre számít az adatokban, és azt is hozzátette, hogy nem olyan ideális a helyzet, mint tavaly nyáron, amikor napokon át nem volt covidos halott, valamint alacsonyabb volt a kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma is.

"Ez az állapot nem tér vissza,FOLYAMATOSAN NÖVEKVŐ SZINTTEL KELL SZÁMÍTANUNK, DE BEGYORSULNI NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL CSAK SZEPTEMBER MÁSODIK FELÉBEN FOG A NEGYEDIK HULLÁM,kis szerencsével még ezt is kitolhatjuk néhány héttel" - mondta még.

Ismert, tavaly szeptember legvégén, október legelején kezdődött az újabb járványhullám. Rusvai Miklós korábban idén is erre az időszakra tette, de a delta variáns kissé módosított a várakozásokon.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés