MindenegybenBlog

Megrendítő részletek: Megszólalt felesége állapotáról Sallai Nóra férje, a dunaharaszti óvodában mindenki a kis Bendét gyászolja

Tragédia Alsónémediben: Sallai Nóra kisfiát gyászolja a helyi közösség

Kitűzték a fekete zászlót annak az óvodának a bejárata elé, ahová Sallai Nóra kisfia, Bende járt Dunaharasztiban. Az ötéves kisfiú hétfőn vesztette életét, miután édesanyjával súlyos autóbalesetet szenvedtek Alsónémediben. Bende életéért az orvosok másfél héten át küzdöttek, miután a helyszínen újra kellett éleszteni, de sajnos nem tudták megmenteni az életét. A színésznő és kisfia tragédiája az egész országot megrázta.

„Egy hatalmas durranásra lettünk figyelmesek, aztán rá pár percre szirénázás, mentők, tűzoltók. Már mindenki itt volt, a mentősök nem tudták végezni a dolgukat, mert annyian odamentek a baleset helyszínére. Aztán kifeszítettek egy kordont. A férjem bent volt a játszótérnél, és látta, ahogyan újraélesztik a kisfiút” – mondta egy másik nő, akinek egyik ismerőse  a emelte ki őket a roncsból, majd kezdte meg az újraélesztést.

Az óvoda gyásza

Dunaharaszti óvodája is fekete zászlóval tiszteleg az elhunyt kisfiú emléke előtt, a helyi közösség is mélyen megrendült a hír hallatán. Az óvoda dolgozói és a szülők is remélték, hogy Bende felépül, de a végzetes tragédia mindenkit sokkolt. „Mindenki drukkolt a kisfiú túléléséért, de sajnos nem sikerült megmenteni” – mondta egy helyi lakos, aki hozzátette, hogy a baleset részletei az egész környéket megdöbbentették.

A baleset tragikus részletei

Az ütközés egy gyorsan hajtó BMW és Sallai Nóra autója között történt. A baleset következtében a színésznő és kisfia is súlyos állapotban került kórházba, Bende életét a mentők próbálták megmenteni a helyszínen, de a sérülései túl súlyosak voltak. A helyszíni beszámolók szerint a BMW szabálytalanul közlekedett, szemtanúk állítása szerint gyorsan hajtott, ittas volt, és a lámpáját sem kapcsolta fel. Az autóban nyolcan utaztak, az utasok elmenekültek a helyszínről.

Sallai Nóra állapota és férje nyilatkozata

A TV2 Tények stábja sikeresen elérte Sallai Nóra férjét, aki először nyilatkozott a tragédia óta. Elmondta, hogy felesége állapota valamelyest javult, de még mindig válságos, és hosszú rehabilitáció vár rá. „Nóra állapota javult, de még mindig súlyos, és hosszú út áll előtte” – mondta a férj, aki szinte állandóan a kórházban tartózkodik, hogy támogassa feleségét ebben a nehéz időszakban.

2024-10-09 08:59:31 - Mindenegyben Blog