Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGLEPŐEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók!
Mindenegyben Blog - 2019. október 02. (szerda), 21:17

MEGLEPŐEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 02

Az édes parfüm a sláger

Ugyancsak “márkázott” termék a táskák nagyrésze. Akár 7-800 forintért is vehetünk egy színben az eredetitől alig eltérő oldaltáskát. A majdnem márkás parfümökből is nagy a kínálat, mostanában az édes illatoké a főszerep. Egy 100 milliliteres kiszerelésű üvegcse ára 1800 forinttól indul. Találtunk viszont egy-két valóban eredeti terméket is, ezeknek az ára megközelíti a bolti árfekvést.

Hirdetés
[ ]

A méteráru 600 forinttól kezdődik, de akad ágyterítő – az eladó szerint eredeti indiai – 7000 forintért is. Dísztárcsát a hipermarketekben megszokott áron vehetünk 2-3000 forintért. Körfűrészt már 7000 forintért kapunk, de a márkásabbak 12 ezerbe is kerülnek. A biciklikről kevés információnk van, mivel a két árus egyike sem beszélt magyarul, angolul vagy németül, annyit sikerült megállapítanunk, hogy egy városi férfi kerékpár, teleszkóppal és tárcsafékkel egészen meglepő, olvashatatlan márkajelzéssel az oldalán 38 rugót kóstált.

A nagycsarnokok között egyfajta bolhapiacon lehet már messziről használtnak tűnő cikkeket – például tálakat, satut, vastartozékokat – venni fillérekért, itt viszont remek, igazi balkáni a hangulat. Kutyák szaladgálnak, az emberek kedélyesen beszélgetnek, esznek-isznak. Érdemes egyébként megkóstolni a specialitásokat. Egy tál ételért párszáz forintot kérnek, és bőven jól lehet lakni a szerb különlegességekből vagy éppen a hamburgerből – amihez aro-s mustárt is ehetünk mintegy grátisz.

Rossz rendőr – jó rendőr

A röviditalok nagyrésze szintén kiszorult a csarnokokból. Mindenféle erősségű és nevű, általában eredeti terméket vásárolhatunk. Egy üveg Jagermeister vagy egy literes Ballantine’s például 2300 forintba kerül. Pontosabban 2500-ba, de amikor az idős hölgy úgy látta, hogy sokalljuk az árat, azonnal lealkudta magától 2300-ra. Alkudni egyébként lehet és sokszor meg is éri. Különböző mechanizmusokkal találkozhatunk. Van például a rossz rendőr – jó rendőr csapat, ahol az egyik árus engedékeny, a másik meg hol a társát, hol a vevőt szidja és a szörnyűségesen “olcsó árakat” emlegeti. Van, aki kétségbeesik, ahogy árengedményről esik szó, van, akit pedig meg sem kell kérni, hogy engedjen, azonnal a félárat ajánlja fel.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés