Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meglepő változást hoz a mai nap! Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (CSÜTÖRTÖK)
Mindenegyben Blog - 2023. október 26. (csütörtök), 08:50

Meglepő változást hoz a mai nap! Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (CSÜTÖRTÖK) (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 26

Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.

Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van.

Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Napi horoszkóp - Nyilas

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.

Itt az ideje, hogy megpróbáljon egy jobb pozíciót szerezni a munkahelyén. Az út teljesen szabad ön előtt.

Hirdetés
[ ]

Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli.

Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Napi horoszkóp - Bak

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön.

Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra.

Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja.

A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Napi horoszkóp - Vízöntő

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez.

Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.

Hirdetés

Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.

Nem mindig lehet jó napja az embernek. Ne csüggedjen, ha nem pont úgy alakultak a tervei, ahogyan azt ön elképzelte.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Napi horoszkóp - Halak

Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.

Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét.

Fogja vissza magát kicsit. Nincs azzal semmi gond, ha ez ember időnként semmittevéssel tölti el a napját.

Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés