Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meglepetés vár a patikában november 1-től! Sokan nem fogják tudni kiváltani a vényköteles gyógyszereiket, amit a háziorvos írt fel! Jobban teszi, ha minél előbb beszerzi ezt a papírt, mert kelleni fog! (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2017. október 11. (szerda), 18:55

Meglepetés vár a patikában november 1-től! Sokan nem fogják tudni kiváltani a vényköteles gyógyszereiket, amit a háziorvos írt fel! Jobban teszi, ha minél előbb beszerzi ezt a papírt, mert kelleni fog! (1. oldal) (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 11

A miniszteri biztos hangsúlyozta, a csatlakozáshoz nincs szükség új eszközök beszerzésére. A fejlesztés során törekedtek arra, hogy ne kelljen új rendszert megtanulni, hanem az évek óta használt, jól ismert rendszeren keresztül fog megtörténni az ellátás.

A titok titok marad

Hirdetés
[ ]

A személyiségi jogok természetesen nem csorbulnak az új rendszerrel. A háziorvost bármikor meg lehet kérni, hogy a gyógyszertárban a gyógyszerész ne láthassa az ő összes betegségét, diagnózisát, ha úgy gondolja, hogy ez csak a háziorvosra tartozik.

Dr. Horvát Sziklai Attila, a Magyar Gyógyszerész Kamara hivatalvezetője szerint az adatokkal nem lehet majd visszaélni, hiszen szigorúan szabályozzák, hogy a gyógyszertárban dolgozók milyen adatokhoz férnek hozzá a rendszeren belül.

Novembertől minden könnyebb lesz

Vartus Gergely, az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér miniszteri biztosa beszélt arról is, hogy a tesztüzem idén március közepén indult, és mivel eddig a vényköteles gyógyszerekre koncentráltak, novembertől lesz teljeskörű a rendszer. A miniszteri biztos említést tett arról is, hogy a külföldi vények ebbe a rendszerbe nem kerülnek be, és továbbra is ki lehet váltani őket, de ehhez a rendszerhez semmi köze.

Az éles rendszer idén november 1-től kezdőduik, Vartus Gergely szerint a tapasztalatok nagyon pozitívak, és hangsúlyozta, semmi nem fog változni a korábbi gyakorlathoz képest, példéul nem lesz plusz adminisztráció.

“A rendszer plusz lehetőségeket ad a felhasználók számára. Gyorsabb, átláthatóbb, biztonságabb, olcsóbb lesz általa az egészségügy, és csökkennek általa az adminisztrációs terhek” – zárta szavait Vartus Gergely.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés