MindenegybenBlog

Meghozta a bíróság M. Richárd hivatalos ítéletét. Az egyik legenyhébb büntetést kapta! EZT figyeljék: - Önök szerint is kevés ?

Meghozta a bíróság M. Richárd hivatalos ítéletét. Az egyik legenyhébb büntetést kapta! EZT figyeljék: - Önök szerint kevés ?

Meghozta a bíróság M. Richárd hivatalos ítéletét. Az egyik legsúlyosabb büntetést kapta! EZT figyeljék: - Önök szerint megérdemli?

– Hat éve tettem egy butaságot, megvertem egy futárt – mondta az utolsó szó jogán. – Elnézést kértem tőle, sajnálom, hogy elragadott a hév. Elismertem a gyorshajtást, amiért most itt vagyok. Nem tudtam elkerülni az ütközést. Nagyon sajnálom, egész életemben végigkísér, ami történt. Időközben elhunyt az édesanyám, a nagymamám, szívműtétem volt. Hat hónap magánzárkában volt időm átgondolni, feldolgozni a történteket. Kérem a bíróságot, a tevőleges cselekményeimmel arányos ítéletet hozzon.

M. Richárdot végül 3 év 6 hónap, fogházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte és 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától a Fővárosi Törvényszék. Az eddig házi őrizetben töltött időt beszámítják a büntetésbe.

2021-07-08 09:25:55 - Mindenegyben Blog