MindenegybenBlog

Meghalt Szalacsi Krisztián

Rettenetes baleset történt péntek hajnalban a sallóközi Szap és Balony között: egy autó letért az útról és fának rohant. A járműben ült a Csilizradvány 21 éves csatára, Szalacsi Krisztián, akinek az életét már nem tudták megmenteni.

A 21 éves focista jól ismert alakja volt a környék labdarúgásának, hiszen korábban megfordult a Nagymegyeri VSK-ban és a Balony csapatában is, és mindnehol gólokkal segítette a csapatot, utóbbival bajnoki címet is ünnepelhetett.

Krisztián... csak nemrég érkeztél közénk és máris rengeteget segítetted a csapatot a játékoddal, góljaiddal... nincs ez így rendben, Krisztián... még nagyon sok közös és örömteli pillanatunknak kellett volna lennie...

 - idézi a Bors a csilizradványiak búcsúját. De hasonlóan megható szavakkal köszönt el egykori csatárától Balony község csapata is:

"Krisztián részese volt a tavalyi bajnokcsapatunknak, ezzel örökre beírta magát klubunk történelmébe! Emlékét örökre megőrizzük! Csatárként lődd tovább a gólokat a mennyországban!" - olvasható a község közösségi oldalára kitett megemlékezésben.

Egyelőre rejtély, hogy mi történhetett a magyar határ szomszédságában lévő két település közötti úton péntekre virradó éjszaka. A rendőrségi vizsgálat még folyamatban van, így egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az autó letért az útról és egy fának csapódott, a kocsiban ülő Szalacsi Krisztián, a Csilizradvány FC fiatal csatára pedig a helyszínen életét vesztette - írja az Origo

[LAPOZAS]

A 21 éves focistát rengetegen ismerték, ugyanis korábban megfordult a Nagymegyeri VSK-ban és a Balony csapatában is, és mindenhol gólokkal segítette a csapatot, utóbbival pedig bajnoki címet is ünnepelhetett. "Krisztián... csak nemrég érkeztél közénk és máris rengeteget segítetted a csapatot a játékoddal, góljaiddal... nincs ez így rendben, Krisztián... még nagyon sok közös és örömteli pillanatunknak kellett volna lennie..." - így búcsúztak a csilizradványiak a focistától. 

2024-06-01 19:06:48 - Mindenegyben Blog