MindenegybenBlog

Meghalt Kriszti !Kedves mindenki! Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Kriszti meghalt!

Meghalt Bertók Kriszti, az elkapott intim pillanatok fotósa

25 éves korában elhunyt Bertók Krisztina, fotómodell, grafikus, fotós, aki az utóbbi években a partik és fesztiválok forgatagából emelte ki a legszebb intim pillanatokat.

Meghalt Bertók Krisztina, fotós. A halálhírt a Bánkitó Fesztivál jelentette be csütörtökön Facebookon. Bertók Kriszti 25 éves volt. 

Bertók Kriszti a hazai partik és fesztiválok jól ismert fotósa volt, az elmúlt két évben a Bánkitó Fesztivál fotós csapatát vezette.

Bertók Kriszti Debrecenben született, fotómodellként találkozott a fényképezéssel (13 évesen állt először kamerák elé). 

Később grafikát tanult a Budai Rajziskolában, kiállításon először az ekkortájt született rajzaival szerepelt.

A fotózással autodidakta módon kezdett foglalkozni, egyedi látásmódja miatt hamar kitűnt a „bulifotósok” közül.

A Nők Lapja Café tavaly augusztusban készített vele interjút, amiben így beszélt arról, hogy miért a bulikban elkapott intim pillanatok a kedvencei:

Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő partnert megtalálni, ezért tesz boldoggá, mikor azt látom, hogy emberek egymásra találtak, figyelnek egymásra, szeretetet adnak és kapnak, jól érzik magukat egymással, merik megélni ezeket az érzéseket a nyilvánosság előtt is.

Bertók Kriszti tervei közt szerepelt, hogy kiállításon mutatja be új munkáit, és szeretett volna külföldi klubokba is eljutni, felkutatni szerelmespárokat.

Válogatás Bertók Kriszti fényképeiből:

 

Nyitókép: önarckép – bertokkriszti / Instagram

2023-07-22 10:30:37 - Mindenegyben Blog