MindenegybenBlog

Meghalt egy 14 éves az iskola udvarán, újabb részletek derültek ki

Meghalt egy 14 éves az iskola udvarán, újabb részletek derültek ki

1. A tragédia helyszíne és körülményei A Szabolcs vármegyei Nagyhalászban találták meg egy 14 éves fiú holttestét az iskola udvarán, csütörtök reggel. A kamasz fiú még szerdán veszett nyoma, és másnap a helyi közmunkások találták meg a testét egy kémény közelében, az iskola kerítése mellett. Állítólag hajnalban mászott fel az épület tetejére, ahonnan több tíz métert zuhanhatott. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. A helyi baptista általános iskola diákjai és szüleik érkezésekor már szembesültek a tragédiával, ami azonnali sokkot okozott a környéken élők körében.

2. A fiú személyes háttere és tanulmányai A fiatal fiú, Bence, magántanuló volt, de tanulói jogviszonyban állt azzal az általános iskolával és gimnáziummal, amelynek udvarán megtalálták. A családja – édesanyja és három testvére – szerdán hiába várták haza. Az iskola azonnal kiadott egy gyászközleményt, amelyben együttérzésüket fejezték ki a család iránt, és jelezték, hogy minden segítséget megadnak a diákoknak és a pedagógusoknak a tragédia feldolgozásához.

3. A rendőrségi nyomozás és a család fájdalma A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, hogy pontosan mi történt azon a hajnalon. A fiú édesanyja a közösségi oldalán arra kérte az embereket, hogy ne keressék őt, és hagyják feldolgozni a történteket. A helyi közösséget mélyen megrendítette a tragédia, és sokan osztoznak a család fájdalmában.fotó:illusztráció!

2024-09-14 08:34:08 - Mindenegyben Blog