MindenegybenBlog

Meghalt Csontos Attila

Elhunyt Csontos Attila, Dunaszentpál Polgármestere

Tragikus hír rázta meg Győr-Moson-Sopron vármegyét: Csontos Attila, Dunaszentpál polgármestere, életét vesztette egy betegség következtében. A közösségi médiában sokan búcsúztak tőle, emlékezve munkásságára és személyiségére.

A halálhírről először a Győri Hírek számolt be, kiemelve, hogy Csontos Attila a júniusi önkormányzati választáson ismét a legtöbb szavazatot kapta, így októbertől is folytatta volna polgármesteri munkáját. Csontos 2014 óta látta el ezt a feladatot, miután elődje, Szabó Károly lemondott. Az ő nevéhez számos fejlesztés fűződik, amelyeket fiatalos lendülettel valósított meg, és amely lendület később sem hagyott alább.

A hírek szerint Csontos Attila néhány hete került kórházba, ahol állapota váratlanul rosszabbra fordult. Hétfőn egy hozzátartozója is megerősítette a szomorú hírt, közölve, hogy Csontos Attila 46 évesen hunyt el.

A Credobus Mosonmagyaróvár – MTE 1904 kosárlabdacsapata is részvétét fejezte ki, emlékeztetve, hogy a polgármester az ő U11-es csapatuk edzője is volt. A csapat közleménye szerint Csontos Attila még vasárnap vesztette életét, és nagy veszteségként élik meg távozását.

Attila információink szerint néhány hete került kórházba, majd váratlanul rosszabbra fordult az állapota. 

A polgármester haláláról egy hozzátartozója is  hétfőn, közlése szerint Csontos Attila 46 éves volt, és egy betegség végzett vele. A Credobus Mosonmagyaróvár – MTE 1904 kosárlabdacsapata pedig azt közölte, hogy a polgármester (aki az ő U11-es csapatuknak is edzője volt) még vasárnap vesztette életét.

Attila a 2017/2018-as szezon óta dolgozott egyesületünknél. Először az U14-es lánycsapattal foglalkozott, a következő esztendőtől már az U11-es fiúk fejlődéséért dolgozott. Nyugodj békében, Attila! 

– írták a csapat oldalán kedden.

A városvezetőtől Nagy István agrárminiszter is elbúcsúzott kedden, azt írva: „Fájó szívvel, megrendülten búcsúzom Tőled. Legyen könnyű számodra a föld!”

A polgármester halála miatt valószínűleg egy újabb, időközi választást fognak kiírni Dunaszentpálon.

Csontos Attila emlékét és munkásságát tisztelettel őrzi Dunaszentpál és a környező közösség. Nyugodjon békében.

 

2024-08-08 06:42:23 - Mindenegyben Blog