MindenegybenBlog

Meghalt a 7 éves kisfiú is akit másfél hete elgázoltak a zebrán Debrecenben

Meghalt a 7 éves kisfiú is akit másfél hete elgázoltak a zebrán Debrecenben

Tragikusan Nőtt az Áldozatok Száma a Debreceni Gyalogosgázolás Után

Március 4-én, Debrecenben, a Faraktár utcában történt szörnyű baleset után, másfél héttel a gyász újabb árnyalattal sötétítette be a várost: egy hétéves kisfiú életét vesztette a kórházban, ezzel háromra emelve az incidens halálos áldozatainak számát. A lapunk által is részletesen követett esemény során két autó ütközött össze, majd az egyik jármű a járdára tévedve több gyalogost is maga alá gyűrt. A helyszínre kiérkező mentők hét sérültet találtak, köztük egy 55 éves nőt, aki sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette.

A tragédia mélységesen érintette Debrecen városát és annak közösségét, nem beszélve a Kenézy Gyula Kórházba szállított sérültek állapotáról, akik közül egy gyermek és egy felnőtt életveszélyes, míg további négy felnőtt könnyebb sérülésekkel került ellátásra.

A fájdalom csak tovább mélyült, amikor bejelentették Hunya Szilvia, a Csokonai Nemzeti Színház közkedvelt tagjának halálát, aki a baleset egyik súlyos sérültje volt. A színházi közösség és a város lakói egyaránt mély gyászba merültek, miközben a teátrum fájdalommal búcsúzott el tiszteletteljes munkatársától.

A gyász további árnyalatot kapott a TV2 Tények által közölt hírrel, miszerint a kórházi kezelések ellenére a balesetben súlyosan megsérült hétéves kisfiú is elhunyt. Ezzel a tragikus esemény áldozatainak száma háromra nőtt, mély sebeket hagyva a közösség szívében.

A TV2 úgy tudja, hogy a hibázó autós egy 19 éves lány, még friss volt a jogosítványa.

Ez a szomorú esemény ismét felhívja a figyelmet a közlekedésbiztonság fontosságára, és arra, hogy milyen törékeny is az élet. Debrecen városa gyászolja az áldozatokat, és együttérzését fejezi ki minden érintett családnak ebben a rendkívül nehéz időszakban.

2024-03-13 14:48:34 - Mindenegyben Blog