MindenegybenBlog

Megérkezett az Azahriah-film előzetese – videó

Itt az Azahriah-film előzetese – videó

November 28-tól látható a magyar mozikban Azahriah filmje, amelyet teljes titokban kezdtek el készíteni hónapokkal ezelőtt. Az énekes mostanában egyre több információt oszt meg a rajongókkal, és most egy nagy hírrel érkezett: megjelent a film előzetese.

Azahriah az egyik legnépszerűbb és legkiemelkedőbb előadó Magyarországon, és a film az ő életútját mutatja be. A projektről először április elején lehetett hallani, és Mi vagyunk Azahriah címmel kerül a mozikba.

A film rendezője Mazzag Izabella, a forgatókönyvet Előd Máté írta, és az operatőri munkákat Polhodzik Ádám végzi. A gyártásvezető Zsiga Dorottya, a line producer Tóth Anna, a koproducer Mártonffy Zoltán. Az alkotás a Színfolt Film forgalmazásában jelenik meg, és a produceri munkában közreműködik Lévai Balázs, valamint Azahriah menedzsmentje, a Supermanagement is.

Az előzetesben bepillantást nyerhetünk a koncertfelvételekbe és a kulisszák mögötti pillanatokba. Az énekes az előzetest így jelentette be: „Megérkezett az előzetes! Mi Vagyunk Azahriah – November 28-tól a mozikban.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mi Vagyunk Azahriah (@mi_vagyunk_azahriah) által megosztott bejegyzés


 

2024-10-03 16:13:58 - Mindenegyben Blog