MindenegybenBlog

Megérkezett a nagy 2023-as októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

A havi előrejelzések itt a napjelekre és a többi bolygónak a Naphoz viszonyított tranzitjára vonatkoznak. A Nap, mint univerzumunk középpontja, több módon is befolyásolja életünket. Nemcsak csillagászati ​​célokra létfontosságú, hanem a védikus asztrológia szerint is nagy jelentőséggel bír. Olvassa el 2023. októberi horoszkópunkat, és megtudhatja, hogyan hozhatja ki a legjobbat ebből a hónapból.

1/12 _

Kos októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Kos napjegy bennszülöttei a tervek szerint jó hangulatban kezdik a hónapot. Valószínűleg előléptetnek, és elismeréseket nyerhetsz a munkahelyeden. Kollégái felnéznek majd rád, a főnökök pedig nagy becsben tartanak majd. Az üzletemberek a legjobb kreatív képességeiket nyújtják, és valószínűleg egy fokkal a versenytársak fölött lesznek, Ön sok projektet/megrendelést fog nyerni. A jó időpontot anyagilag jelezzük, és ez alkalmas a befektetésekre.

Egészség

A hónap közepe után vigyáznia kell az egészségére. Koncentrálj a munka és az egészséged egyensúlyának megőrzésére.

Kapcsolatok

A párok élvezni fogják a családi harmóniát, és valószínűleg babát terveznek. Valószínűleg jó kapcsolatot ápol a családtagokkal, különösen a fiatalokkal. Az egyedülálló bennszülöttek megtalálhatják lelki társaikat, és valószínűleg a házasságra gondolnak. A párokat a második két hétben némi súrlódásra figyelmeztetik.

Megoldás : Reggelente kínálj vizet a Sun uranak egy rézedényből.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Bika októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Bika napjegy bennszülötteinek lassan indul az október. Sok késés fordulhat elő az ütemezésben, ami stresszt és felfordulást okoz a szakmai életében. Ha munkahelyet szeretnél váltani, várj a hónap közepéig. Jó alkalom arra, hogy fejleszd képességeidet és újakat szerezz. Az üzletemberek átlagosan kezdenek, de a második két hétben Ön versenytársait felülmúlja, és az üzlet megsokszorozódik. A pénzügyek egy átlagos kezdés után jók lesznek.

Egészség

Jó egészségi állapot jelzi. Tisztában leszel az egészségeddel. Valószínűleg erős egészségnek örvend ebben a hónapban.

Kapcsolatok

Ebben a hónapban a párok a házassági boldogságban részesülnek. A kártyákon szerepel egy utazás, amely közelebb visz a párodhoz. A gyerekek örömforrást jelentenek, és ha babát szeretnének, a gólya valószínűleg meglátogatja. A családtagok jól kötődnek egymáshoz, és jól érzik magukat együtt. A szinglik valószínűleg érdekes emberekkel találkoznak. A szerelmes bennszülöttek felvidulnak és elégedettek lesznek a partnerválasztásukkal, és készen állnak arra, hogy megkössék a kapcsolatot.

Gyógymód : Minden pénteken gyújts meg egy fehér gyertyát, és mutasd meg a békét és a jólétet.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Ikrek októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

Az Ikrek napjegy bennszülötteinek karrierje szempontjából jó hónapja lesz. Legjobb kreatív képessége lesz, és felettesei értékelik. A hónap második felében nagyobb sikereket és eredményeket érhet el. Te leszel a vonzerő központja a munkahelyeden, és kollégái felnéznek majd rád. Ebben a hónapban az üzletemberek Midas érintésben részesülnek. A pénzügyek jók lesznek, és sok pénzt fog keresni.

Egészség

A hónap apró egészségügyi problémákkal indul. A hónap utolsó része erős egészséggel kecsegtet. Élvezni fogja a jó szellemi és fizikai jólétet.

Kapcsolatok

A hónap vitákkal és félreértésekkel indul, de a hónap előrehaladtával egy lapon leszel a partnereddel. A gyerekek és a fiatalok örömet okoznak Önnek, és jó kötődés lesz velük. A szinglik valószínűleg még a hónap folyamán megtalálják lelki társaikat. A szerelmes bennszülöttek megerősítik kötelékeiket, és állandóságot keresnek. Jó alkalom a javaslattételre.

Megoldás : Adományozzon élelmiszert a rászorulóknak.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Rák októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A rák napjegy bennszülöttjei sok stresszel és nyomással szembesülnek majd karrierjük során. Néhány előre nem látható akadály és késés felborítja a munkarendet, és a főnökök nem lesznek megértőek és nem támogatnak. A hónap előrehaladtával a dolgok kezdenek a helyükre kerülni, és a munkahelyi dolgok javulni fognak. A vállalkozások átlagosan teljesítenek. A pénzügyek átlagosak lesznek, de némi veszteség várható. Ebben a hónapban kerülje a kereskedést és a befektetéseket.

Egészség

A rákos bennszülöttek tisztességes egészségnek örvendenek. Koncentrálj az egészségedre és az egészséges életmódra.

Kapcsolatok

A rákos bennszülöttek átlagos kapcsolata lesz párjukkal a hónap elején. Próbáld megtörni a rutin egyhangúságát. Dolgoznod kell a szexuális életeden. Egy jó fizikai kapcsolat sok szakadékot eltörölhet. Lehet, hogy nézeteltérései vannak a család véneivel. A szinglik magányosak és boldogtalanok szingli állapotukkal. A szerelmes bennszülöttek összezavarodhatnak, és a legjobb, ha időt adunk.

Gyógymód : Takarmányozza gabonával a madarakat.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Oroszlán októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

Az Oroszlán napjegy bennszülöttei élvezhetik korábban végzett munkájuk gyümölcsét. Kiváló szakmai előrelépést fog tapasztalni, de ez nem jelenti azt, hogy hátradől és lazít. Nincs út a kemény munkához, és a csillagok kedvezőek ebben a hónapban, ezért hozd ki a legjobbat ebből az átutazásból. Egy külföldi munkaút nagyon jövedelmező eredményeket hoz, hírnevet szerezhet, és gazdag jutalomban is részesül. Az üzletemberek kiterjesztik munkájukat. Pénzügyi szempontból az egész hónap jó jutalmakat fog hozni.

Egészség

Az első két hétben bizonyos gyomorproblémák zavarhatnak, de a hónap előrehaladtával tele lesz erővel és életerővel. Jó alkalom arra, hogy családot tervezzen, ha úgy kívánja.

Kapcsolatok

Nagyszerű hónap az oroszlán bennszülöttek számára. A legjobban romantikus leszel, és partnere imádni fogja a figyelmet. Ez a bajtársiasság valószínűleg fokozódni fog, és jól fog szórakozni a lapok között. A családok közelebb kerülnek egymáshoz, és különleges kötődést élveznek egymás között. A szinglik egy bálna találkozót és társasági életet élnek meg, a szerelmes bennszülöttek pedig még jobban beleszeretnek, és készen állnak az elkötelezettségre. A tanács az, hogy várjon egy ideig.

Gyógymód : A jótékonyság segít elérni a lelki békét.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Szűz októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Szűz napjegy bennszülötteinek átlagos hónapjuk lesz a karrier szempontjából. A dolgok status quo-ba fognak kerülni, és a várt eredmények késni fognak. Az üzleti bennszülöttek küzdeni fognak a versenytársakkal való versenyben, és veszíteni fognak az üzletből. A pénzügyek kisebbek lesznek a vártnál, de pénzszűkület nem várható.

Egészség

A hónap elejétől vigyázzon egészségére. Néhány ízületi fájdalom a hónap vége felé jelezhető. Néhány szemfertőzés is lehetséges.

Kapcsolatok

A szűz bennszülötteknek lehetnek különbségei a párjukkal, ami természetes dolog a párok között, de ne nyúljon túl messzire. A kapcsolatok törékenyek, és óvatosan kell bánni velük. A bonhomie a hónap folyamán javulni fog, és tökéletes fizikai kapcsolatot fog élvezni. A család támogatni fogja, és több időt akar tőled. Szinglik és bennszülöttek szerelmesek, és kihívásokkal teli hónap lesz.

Gyógymód : Gyújts meg egy rózsaszín vagy piros gyertyát, és mutasd meg a békét és a harmóniát.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Mérleg októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Mérleg napjegyű bennszülöttek sok mindent elérnek ebben a hónapban, de valahogy hiányozhat az elégedettség érzése. Tűzz ki reális célokat és célokat. A vállalkozások néhány akadozással virágozni fognak. A pénzügyek jók lesznek, de a tanács az, hogy ne légy pazar. Ha befektetést hajt végre, ügyeljen minden törvényességre.

Egészség

A mérlegek jó egészségnek örvendenek majd. Néhány csuklás, mint a torokfájás és a köhögés, de semmi aggodalomra ad okot. Legyen hidratált, mentálisan éber és fizikailag fitt.

Kapcsolatok

A Mérleg bennszülötteknek hiányzik majd a boldogság a partnerségükből. Az ego lesz a fő ok. Dolgozzon a hárombetűs ellenség eldobásán. A kapcsolatok sok erőfeszítést és ápolást igényelnek. Ha a munkaterhelés okozza a szakadást, a tanács az, hogy a munkát az élet részévé tegyük, és ne az egész életet. Hiányozhat a boldogság a családtagok között, ha minőségi időt kell velük tölteni.

Gyógymód : Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, és nyilváníts jobb megértést a kapcsolatokban.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Skorpió októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Skorpió napjegy bennszülötteinek októberi karrierje nagyon jó hangulatban indul. Nagy becsben tartanak majd, és minden kollégája felnéz rád. Főnökei nagyra értékelik kemény munkáját, és nagy jutalomban részesül. A vállalkozások ugrásszerűen növekedni fognak. Pénzügyileg ez egy jó hónap.

Egészség

Az egészség nem aggodalomra ad okot, de az apró hullámvölgyek lelassíthatják. Vigyázzon a szemfertőzésekre, és készüljön fel néhány álmatlan éjszakára a hónap közepe felé. Pihennie kell, és sok fizikai tevékenységre kell összpontosítania. A meditáció bármilyen formája jót tesz.

Kapcsolatok

A Skorpió bennszülöttek békét és harmóniát fognak élvezni a hazai fronton. Dolgoznod kell azon, hogy fűszert adj a kapcsolatodnak, és növeld a libidót. A család gondoskodó lesz, és jó köteléket fogsz megosztani velük. A szinglik és a szerelmes bennszülöttek remekül fogják érezni magukat az első két hétben. A hónap második felében azonban óvatosnak kell lenned, és törekedned kell kapcsolataid fenntartására.

Gyógymód : Etesd meg a halakat minden kedden. Ha naponta etetheti őket, még jobb lesz.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

/12

Nyilas októberi horoszkóp
[LAPOZAS]

Karrier és pénzügyek

A Nyilas napjegy bennszülöttei stabilitást és elégedettséget fognak tapasztalni saját karrierjük során. A munka során nagy tiszteletre és tekintélyre tesz szert. Az üzletemberek valószínűleg jól járnak, és mindannyian készen állnak arra, hogy bővítsék és bővítsék munkaterületüket. Pénzügyi szempontból ez egy nagyon jó hónap. A második két hét felé jelentős javulás mutatkozik. Valószínűleg gazdaságilag megtérülő befektetéseket hajt végre ebben a hónapban.

Egészség

Egész hónapban jó egészségnek örvend, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Tisztában leszel egészségügyi céljaiddal, és vallásosan fogsz dolgozni azokért.

Kapcsolatok

A Nyilasok mindannyian készen állnak arra, hogy ebben a hónapban jól érezzék magukat a társaikkal. A szereteted és a megértésed egyre nőni fog, és remekül fogod érezni magad a lapok között. Egy kirándulás vagy egy családi összejövetel fokozza a családtagok barátságát. A szinglik valószínűleg találnak valakit, akit választottak, és kapcsolatuk növekedésre és virágzásra készül. A szerelmes bennszülöttek boldogok és elégedettek lesznek társaikkal, és valószínűleg megkötik a kapcsolatot.

Megoldás : A jótékonysági és szociális szolgálatok javítják a szerencsét.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

10/12 _

Bak októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Bak napjegyű bennszülöttek karrierjükben hullámvölgyek lesznek ebben a hónapban. Előfordulhat, hogy a hónap nem a várt módon indul. Egyes akadályok késleltethetik az eredményeket, és anyagi veszteségeket okozhatnak. Óvatosnak kell lenni, amikor emberekkel foglalkozik. A hónap második felében jelentősen javulni fog a helyzet, és meg tudja majd nyugtatni az időseket. Az üzletembereknek vigyázniuk kell üzleti riválisaikra. Pénzügyei valószínűleg javulni fognak a hónap előrehaladtával.

Egészség

Fogászati ​​problémákkal szembesülhet. Lehet, hogy köhögési és megfázási problémái is vannak. Az egészséges táplálkozás és a test fizikai állapotának megőrzése sok egészségügyi problémát kivédhet.

Kapcsolatok

A Bak bennszülötteknek óvatosnak kell lenniük ebben a hónapban. A kommunikáció hiányából fakadó néhány félreértés stresszt okozhat, és feszültséget okozhat a kapcsolatában. Néhány vagyonnal kapcsolatos vita tönkreteheti a kapcsolatokat a családjával. Keress békés megoldásokat. Az egyedülállók boldogok lesznek, ha egyedülállók, és nem fognak agresszíven társat keresni. A szerelmes bennszülöttek bizonytalanok és bizonytalanok lehetnek a párválasztást illetően.

Gyógymód : Egyél zöld színű gyümölcsöt és zöldséget, főleg szerdán.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

11/12 _

Vízöntő októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Vízöntő napjegy bennszülöttjei sok kihívással néznek szembe a hónap első két hetében. Ne támaszkodjon túlságosan a kollégáira, mert valószínűleg cserbenhagyják. Ez egy „csináld magad” hónap. Az üzletemberek veszíthetnek versenytársaikkal szemben. Pénzügyi szempontból az első két hét átlagos lesz, majd valószínűleg jó eredmények születnek. Ellenőriznie kell a kiadásait, és megfontoltan kell költenie.

Egészség

A Vízöntő bennszülöttek szorongással kapcsolatos egészségügyi problémákkal szembesülhetnek, mint például a vérnyomás, a fejfájás és az álmatlanság. Dolgoznod kell azon, hogy lelkileg nyugodt és kipihent maradj. Gyakorolj jógát és meditálj.

Kapcsolatok

A hónap a párok közötti nézeteltérésekkel indulhat. A problémákat előre kell kezelni, nem pedig félretenni őket. Ne használj durva szavakat egymás ellen. Adja meg a kellő tiszteletet a család idősebbeinek, és legyen megértő a fiatalokkal szemben. Az egyedülállók kapcsolatukban problémákkal szembesülhetnek. A szerelmes bennszülöttek kapcsolatukban némi késéssel és akadályokkal kell szembenézniük.

Orvoslás: Tiszteld idősebbeidet, és adakozz egy idősek otthonában a jobb kapcsolatokért és a jó egészségért.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

12 /12

Halak októberi horoszkóp

Karrier és pénzügyek

A Halak napjegyű bennszülöttek karrierjükben sok hullámvölgy lesz ebben a hónapban. Az előléptetésre váró bennszülöttek csalódással szembesülhetnek. A munkahelyváltás nehézkes lehet, ezért legyen körültekintő, és döntsön megfontoltan, nem pedig késztetésből. Bármilyen fontos döntést a karrierjét illetően el kell halasztani. Óvakodjon a lopástól és a lopástól.

Egészség

Ebben a hónapban az immunitás kialakításán kell dolgoznod. Az olyan apró problémák, mint az ízületi fájdalom, az álmatlanság és a letargia, megzavarhatják. A gyógymód egyszerű. Tartsa magát hidratált, étkezzen egészségesen és sportoljon sokat.

Kapcsolatok

A hónap elején diszharmónia alakulhat ki a párok között. Ez normális, de ha túl gyakran fordul elő, komolyan kell foglalkoznia a problémákkal, és törekednie kell a békés megoldások felé. A hónap előrehaladtával a dolgok javulni fognak. A családtagok támogatni fognak, és valószínűleg jó barátságban lesz részük velük.

Gyógymód: Gyújts egy sárga gyertyát, és nyilváníts áldást a jó karrier és a harmónia érdekében.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2023-09-30 09:25:18 - Mindenegyben Blog