Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett a nagy 2020-as februári horoszkóp:Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem!
Mindenegyben Blog - 2020. január 28. (kedd), 17:19

Megérkezett a nagy 2020-as februári horoszkóp:Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 28

Bak február Horoszkóp 2020

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly

A horoszkóp ajánlása szerint februárban minden élethelyzetben érdemes nyugodtnak maradnia. A felmerülő problémáit csak akkor tudja majd megoldani, ha magabiztosan viselkedik. Persze, ha túlzottan támadóan lép fel, akkor arra könnyen ráfaraghat. Ebben az időszakban a profi és az amatőr sportolók is kifejezetten jól fognak teljesíteni. Ráadásul a Bak jegy szülötteit az egészségügyi problémák is messzire elkerülik majd.

A február nem lesz ideális időszak az ön számára a komoly döntések meghozatalára, ezért inkább halassza őket későbbre. Az olyan esetekben, amikor gondosan kell mérlegelnie egy adott helyzetet, de nem biztos a dolgában és tanácsra lenne szüksége, forduljon bizalommal az egyik családtagjához. Nem csak hasznos tanácsot fog kapni tőle, hanem megértésre is talál nála.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Ez is érdekelhet:Ez a 9 ember hunyt el a helikopterbalesetben..Megtalálták a baleset okát is..

Vízöntő február Horoszkóp 2020

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni

Ebben a periódusban a Vízöntőnek az emberi kapcsolataira ajánlott fókuszálnia. Tény viszont, hogy csak a családon belüli kapcsolatok fognak pozitív irányba elmozdulni, ezért érdemes minél jobban megerősítenie az ön és a szerettei közötti kötelékeket. A párkapcsolatok terén nem sok jóval kecsegtet ez a hónap, ráadásul februárban ön igencsak híján lesz a szenvedélynek. A szenvedély hiánya miatt a szingliként élők számára ez a periódus nem lesz ideális az ismerkedésre, de hamarosan az ő idejük is eljön majd.

A február jó előjelekkel indul a karrierje szempontjából. Tény, hogy a megfelelő úton halad, azonban tisztában kell azzal is lennie, hogy az életben semmit nem adnak ingyen. A vízöntő csillagjegy szülötteinek ebben a periódusban nagyobb erőfeszítéseket kell tenniük a céljaik elérése érdekében. Ne rettenjen meg a kemény munkától, hiszen nem kell majd minden idejét kizárólag csak a munkájával eltöltenie. Ügyeljen arra is, hogy ne tegye ki túl sok stressznek magát ebben az időszakban.

Ez is érdekelhet:ISTVÁN CSÜTÖRTÖKÖN TŰNT EL A , HOLTTESTÉT MA TALÁLTÁK MEG

Halak február Horoszkóp 2020

Szerény és érzékeny csillagjegy, erős éntudattal és inspirációs képességgel

Ebben a periódusban a Halak számára gyerekjáték lesz az új kapcsolatok kialakítása, aminek köszönhetően a szingliként élők akár még a lelki társukra is rálelhetnek. Használja ki minél jobban az élet kínálta lehetőségeket. Hagyja, hogy magával ragadja a szenvedély, és engedje, hogy a romantika is szerepet kaphasson az életében. Ha nem így tesz, akkor később megbánhatja az önmegtartóztató viselkedését.

Ha februárban kellő szorgalommal és megfelelő ütemben végzi majd a munkáját, akkor remek lehetőség nyílik ön előtt ahhoz, hogy előre léphessen a karrierjében. Tartsa észben, hogy a főnökök mindig nagyra értékelik, ha egy alkalmazott mindent megtesz a cég érdekében. A halak csillagjegy szülöttei ebben a periódusban a kemény munkájuknak köszönhetően prémiumot is kaphatnak a munkahelyükön, de ami ennél is fontosabb: értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

Ez is érdekelhet:Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés