Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megalázó, hogy a kormány külön közölte, hogy a farhátra is érdemes az árstop.. Erre nincsenek szavak! Jó hír a kisnyugdíjasoknak; a csirkefarhátra is érvényes az árstop
Mindenegyben Blog - 2022. január 13. (csütörtök), 19:12

Megalázó, hogy a kormány külön közölte, hogy a farhátra is érdemes az árstop.. Erre nincsenek szavak! Jó hír a kisnyugdíjasoknak; a csirkefarhátra is érvényes az árstop (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 13



Az ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, 2,8 százalékos UHT-tehéntejre érvényes az árstop, a friss tejekre nem. 


Az áfacsökkentés azért nem lett volna Gulyás szerint megoldás, mert akkor nem csökkentek volna ekkora mértékben az árak. Orbán Viktor a szerdai bejelentésében a csirkefarhátat nem említette, de arra is vonatkozik az árstop. Ezt Gulyás Gergely újságírói kérdésre megerősítette a Kormányinfón. Azt is elmondta, mivel a magyar pékségeknek nagy veszteséget jelentett volna, ha a kenyér árát korlátozzák, ezért csak a liszt került be a maximált árú termékek közé. 


 Fontos, hogy az kiderült, az élelmiszerárstop miatt sem a termelők, sem kereskedők nem kapnak kompenzációt, mert Gulyás szerint így is rengeteg a haszna a kereskedőcégeknek, így a mostani árrögzítést is el fogják viselni. A kiskereskedelmi profit egy évben 140-150 milliárd forint, míg ennek az intézkedésnek a költsége nem éri el a 20 milliárd forintot.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés