MindenegybenBlog

Med­veczky Ilona döb­be­ne­tes val­lo­mása Kulka János ál­la­po­tá­ról!

Már ba­rá­ta­i­val is meg­szün­tette a kap­cso­la­tot a szí­nész? A hírek mos­ta­ná­ban arról szól­nak, hogy tel­je­sen fel­épült sú­lyos be­teg­sé­gé­ből, sok­kal job­ban érzi magát, most mégis úgy tűnik, van ok az ag­go­da­lomra.

Évtizedek óta különleges barátság van Medveczky Ilona és Kulka János között. A Kossuth-díjas színész pont egy évvel ezelőtt kapott agyi infarktust: az életmentő műtét és a hosszú rehabilitáció segítségével mára újra a régi! A táncművésznő azonban mégis nagyon aggódik érte!

"A pécsi balettes múltam óta nagy tisztelőm Kulka. Az édesanyja engem nagyon jól ismert, emiatt lett Jani is a csodálóm. Ha találkozunk rendezvényeken, mindig nagyokat beszélgetünk, megöleljük egymást.Van bennünk valami közös, valami mérhetetlen szimpátia. Gyakran érdeklődünk a másik hogyléte felől" - kezdte a -nak a 76 éves táncművésznő, aki már hetek óta nagyon aggódik a színész egészségéért.

Még inkább a lelkemen viselem a sorsát, mióta agyi infarktust kapott. Többször beszéltünk azóta telefonon, örömmel hallottam, hogy rengeteget javult az állapota. Amikor utoljára kommunikáltunk, már semmit sem lehetett érzékelni a betegségéből. Ez csodálatos! Aztán valami történt..." - folytatta letörten a díva, aki jó ideje nem éri el mobilján a színészt. "Egy ideje nem szól bele a telefonba. Felveszi, de hiába mondok bármit, süket a vonal. Nem tudom, mi történhetett, de rettenetesen aggódom érte! Kötelességemnek tartom, hogy érdeklődjek az állapotáról! Ezúton üzenem neki, adjon életjelet magáról! Úgy érzem, mintha eltaszítana magától. Bízom benne, csak a telefonja hibásodott meg" - mondta Medveczky. - ripost.hu

2017-05-06 10:35:15 - Mindenegyben Blog