Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Már nem lesz kibúvó....JÖN A POFON A magyaroknak, akik nem oltatták be magukat! ERRE azért senki nem volt felkészülve......
Mindenegyben Blog - 2021. december 06. (hétfő), 18:44

Már nem lesz kibúvó....JÖN A POFON A magyaroknak, akik nem oltatták be magukat! ERRE azért senki nem volt felkészülve...... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 06

A doktor arra is felhívta a figyelmet: noha az általa vizsgált egészséges és fiatal korosztálynál tapasztalatai szerint enyhe tüneteket mutat a vírusmutáns, az kifejezetten veszélyes lehet az idős korosztályra, különösen az olyanokra, akiknek krónikus betegségük - cukorbaj, szívbetegség - van.

Ausztria észlelte az új omikron koronavírus-variáns első gyanús esetét Tirolban - közölték szombaton az alpesi régió hatóságai a Reuters alapján.

Hirdetés
[ ]

Egy Dél-Afrikából a múlt héten hazatérő utas Covid-19-tesztje lett pozitív, bár az omikron variáns megerősítéséhez a tiroli hatóságok szerint további vizsgálatokra van szükség - tette hozzá a Reuters.

Az Euronews alapján Nagy-Britanniában, Németországban és Olaszországban is kimutatták az omikron koronavírus-változatot.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés